Архідея

АГРОМАТ починає ребрендинг. Тут i зараз

Компанія АГРОМАТ більше 20 років допомагає українцям втілювати мрії про новий ремонт і нову якiсть життя. Тепер настала черга АГРОМАТУ оновитися i зробити ремонт власного сервісу, внутрiшнiх та зовнiшнiх комунікацій. Ребрендинг стартував 15 березня 2017 року. Креативним партнером цих трансформацій виступила компанія FEDORIV.

Учредители АГРОМАТ – Сергей Войтенко и Анатолий Тадай

Більшість плитки та сантехніки, якими оформлені житлові та нежитлові приміщення України, – родом з АГРОМАТУ. В Україні ніхто фізично не здатен запропонувати такого вибору плитки та сантехніки, який дає АГРОМАТ. АГРОМАТ – це найбільший спеціалізований комплекс з продажу плитки та сантехніки в Європі площею 14000 кв. м. Ця ідея закладена в новому слогані бренду: «Плитка та сантехніка тут і зараз».

Ольга Тадай (директор по развитию АГРОМАТ). Анатолий Тадай (учредитель АГРОМАТ)


agromat_1_02

Комунікація бренду будується навколо реальних конкурентних переваг компанії: великий вибір, проста логістика й естетична досконалість асортименту. АГРОМАТ – це той самий рітейл, де можна обрати і придбати плитку або сантехніку без зайвих складнощів та необхідності очікування наявності товару на складі.


agromat_4_01

Нова візуальна ідентичність бренду базується на мінімалістичному підході, який акцентує увагу на простоті та доступності сервісу АГРОМАТ. В той же час, мінімалізм у дизайні поєднується з емоційними символами й повідомленнями бренд-комунікації. Це підкреслює той факт, що технологічність і якість плитки та сантехніки роблять процес ремонту радісним, а будинок затишним. Про це й говоритиме АГРОМАТ у найближчій комунікаційній кампанії, присвяченій запуску оновленого бренду.


agromat_5_01

«По суті АГРОМАТ стає «однією кнопкою» для споживача, максимально скоротивши шлях від ідеї ремонту до доставки потрібного товару додому. Для цього вже сьогодні відбувається ряд змін у сервісі компанії, – розповідає Ольга Тадай, директор з розвитку АГРОМАТ. – Ми збільшили число консультантів, які завжди готові допомогти і підібрати потрібний варіант. Безпосередньо у магазинах АГРОМАТ можна буде надихнутися готовими інтер’єрними рішеннями, замовити 3d-візуалізацію, вибрати супутні товари і оформити швидку доставку.


agromat_6_01

Для найбільш вибагливих та творчих покупців існує можливість індивідуального замовлення. І це тiльки початок. Впродовж року ми плануємо запуск інтернет-магазину з додатковими фільтрами для ідеального підбору товару».


agromat_3_01

Докладніше за посиланням: http://allnew.agromat.ua/

 

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK