Архідея

У кого замовити меблі на замовлення: шукаємо надійного виконавця

Гарні меблі повинні бути якісними, практичними, функціональними, довговічними і, звичайно, красивими.

Читайте також: 7 предметов мебели, которые не нужны в гостиной

І далеко не в кожному магазині пропонують такі рішення. А ще складність покупки готових виробів полягає в тому, що вони далеко не завжди підходять під параметри і завдання клієнта. В такому випадку виготовлення меблів на замовлення стає більш вигідним і зручним рішенням. Але неминуче виникає питання про те, де знайти виконавця.

З цим завданням відмінно справляється онлайн-сервіс Viyar Bazar, який був розроблений та запущений компанією «ВіЯр». Сервіс об'єднує в одному місці виконавців з різним досвідом роботи і портфоліо різного об'єму, а також клієнтів, які шукають для себе підходящого майстра або компанію.

Можливості, які дає сервіс

Клієнти, які скористаються сервісом Viyar Bazar, відзначать для себе кілька важливих переваг:

  • Значний вибір виконавців. Кожен день на сайті реєструються нові майстри і компанії, каталог регулярно поповнюється - інші оголошення немає сенсу навіть дивитися.
  • Достатня кількість інформації в профілі виконавця. Там є дані про те, з якими видами працює підприємець або компанія, які варіанти робіт виконує. Портфоліо доповнюється фотографіями виконаних робіт і короткою інформацією про самі об'єкти.
  • Відгуки попередніх клієнтів. За відгуками зручно складати особистий рейтинг. Але варто дивитися не лише на загальну кількість зірок - зміст коментарів теж важливий. З нього можна зрозуміти, в чому саме була проблема або за які заслуги хвалять майстрів.
  • Зручний фільтр. Щоб не перегортати всі оголошення, скористайтеся фільтром і виберіть необхідні роботи, тип меблів і допустимий діапазон цін. А після цього можна братися за калькулятор і прикидати, у скільки обійдеться та чи інша послуга. Але найкраще попередньо зв'язатися з майстром і обговорити деталі, так як у випадку з меблями багато що залежить від розрахунків за місцем.

Завдяки порталу процес пошуку майстра став простим і зрозумілим. Користувачі легко знайдуть виконавців незалежно від того, яке завдання перед ними стоїть. Якщо у клієнта складний інтер'єр або йому хочеться поставити фурнітуру певної марки, вибрати цікавий відтінок меблів - для цих рішень теж знайдуться професіонали.

Viyar Bazar: сервіс, який зручний всім

Читайте також: Квартира с модульной мобильной мебелью для молодой семьи

Портал створювався не тільки для замовників, але і для виконавців. Останнім наданий великий зручний майданчик, де при правильному підході завжди знайдеться хороший клієнт. Для цього розміщуйте фотографії виконаних робіт, правильно презентуйте себе, якісно вирішуйте завдання і отримуйте хороші відгуки від клієнтів. Тоді інші користувачі будуть бачити ваш високий рейтинг і охочіше зроблять замовлення.

Viyar Bazar - це формат, корисний всім учасникам. Якщо потрібно зробити або купити меблі на замовлення, майданчик вирішить ключові питання швидко, чітко і без зайвих витрат.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK