Архідея

Плитка, що змінює колір від температури

Компанія Moving Color (Мінливий Колір) спеціалізується на виробництві матеріалів з термохромною пігментом, завдяки якому покриття змінює свій колір від впливу температури. Основний продукт - це плитка, яка змінює колір.

original_01

У широкому асортименті продукції є безліч оригінальних і цікавих варіантів плитки різного дизайну і фактури, якій можна декорувати підлогу, стелю, стіни і інші поверхні, наприклад, столи і каміни. 


original_1


original_01

Плитка з термохромним покриттям Northern Lights дійсно нагадує приголомшливе явище природи, часто спостерігається в північних широтах Північне сяйво. При звичайній кімнатній температурі близько 20 С плитка має однотонне забарвлення, наприклад, чорне або червоне.


original_2

Але коли температури поверхні змінюється під впливом гарячої води або опалення, її колір поступово змінюється, утворюючи живі динамічні образи. У ванній або сауні таке незвичайне покриття стін може буде виглядати дуже ефектно. Хоча якщо таке незвичайне рішення здасться дуже сміливим, завжди можна зупинити свій вибір на якісній керамічній плитці Atlas Concorde.


original_3

Плитка Moving Color буде міняти колір від тепла людського тіла. Тому її застосування для підлогового покриття може також стати відмінним декоративним прийомом в інтер'єрі.


original_4_01


original_5_01

Таку термоплітку виправдано використовувати в місцях, де присутня будь-яка зміна температури поверхні, наприклад, біля каміна або обігрівача. Вид плавно мінливих відтінків плитки буде зачаровувати не менше палаючого вогню в каміні.


original_6_01

Навіть обідній стіл з термохромною пігментом буде постійно змінювати забарвлення від гарячих страв і склянок з холодними напоями.


original_7

У нашому житті так багато постійних і передбачуваних речей, так нехай хоч щось в інтер'єрі вашого будинку постійно змінюється і динамічно перетворює простір! Плитка змінює колір - відмінне рішення для рухливих і динамічних людей.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK