Архідея

Вибір керамограниту

Вибираючи підлогу для кухонь, терас, ванних або веранд, ми розглядаємо різні характеристики плиток, як то: якість, довговічність, міцність, оригінальність і т.д. Знання властивостей матеріалів допомагають прийняти оптимальне рішення при виборі доброго покриття, наприклад, керамограниту.

c8b9f915ac188f4d3a719032ee769aa7


022.jpg

Керамогранит – міцний, практичний в застосуванні і легкий в обслуговуванні, легко відштовхує бруд і стійкий до подряпин. Тому сьогодні йому немає рівних серед оздоблювальних матеріалів для підлоги, зовнішніх поверхонь, в тому числі і фасадних.


6f8eccb95ddb72681d54ddda7ef2a987

А завдяки красивому зовнішньому вигляду, його масово використовують в підлогових покриттях різних середовищ. І якщо ви цінуєте міцну і ударостійку підлогу, цей матеріал найбільш результативний.


497_grespania-calacata-10x30-calacata-abujardado-30x60-sherwood-nogal_web

Переваги керамограниту
Ключовою сировиною для керамічного граніту є невогнетривкий шамот, окиси металів, натуральні барвники і суміш з червоних і білих каолінових глин з малою пористістю і домішками, такими, як залізо або вуглець, а також кварц і мінеральний каолін. Вогнетривкі глини витримують температури до 1400 С, мають високу концентрацію каоліну і невелику кількість слюди і кварцу. Невогнетривкі глини вміщають велику кількість слюди і польового шпату.


44570620.mfsovoqx9k.w665

На відміну від кахлю керамогранит випускається великими форматами - до 600 мм, він менш пористий, тому що виготовлений з очищених матеріалів, що впливають на міцність, вбирання вологи і ступінь ковзання. Через низьку пористість він простий в обслуговуванні, оскільки несприйнятливий до утворення плям і появи цвілі.


2560-10158323

Серед найбільш істотних особливостей широкоформатного керамограниту– висока стійкість до зношування. Колір цього матеріалу однорідний і більш стійкий завдяки фарбуванню по всій щільності плиток.


caratteristiche-delle-piastrelle-per-esterni_ng3

До порівняння: в кахлі кольорується тільки лицьова поверхня. З естетичних причин деякі керамічні вироби використовуються, як в приміщенні, так і на вулиці. Кахель може бути проблемою при застосуванні у зовнішньому середовищі на відкритому повітрі. Він не настільки міцний, як керамічний граніт для зовнішнього застосування і може тріснути і розкришиться на морозі.


exterio.int

Основні переваги керамогранита:
• Відмінний опір ударам і стресостійкість;
• Високий рівень амортизації;
• Опір подряпинам і сколам;
• Морозостійкість;
• Витривалість при впливі хімії;
• Опір забрудненням;


keramogranit

Застосування керамограниту

Керамогранит призначений для укладання на поверхні з високим ступенем прохідності, постійним впливом вологи і екстремальних температур. Він виготовляється з використанням високоякісних обпалених і пресованих компонентів, завдяки чому набуває міцність, достатню щільність і морозостійкість.


keramogranit1

Універсальні властивості керамічного граніту дозволяють використовувати його, як в приміщенні, так і на вулиці. Крім того, він легко укладається на будь-якому типі цемента, що робить його ідеальним декоративним варіантом для модернізації поверхні в будь-яких умовах, будь то в сільській місцевості або в традиційній міському середовищі.


preimushchestva_keramogranita

Дизайн
Керамічний граніт часто імітує зовнішній вигляд натуральних матеріалів, таких як деревина і камінь, і його все частіше вибирають в якості більш доступної альтернативи справжнім матеріалам. Забарвлення керамогранитної плитки також здатне імітувати більш дорогі матеріали, наприклад, мармур або цінні породи деревини.


__80


int_282

Обслуговування та догляд
Регулярне чищення керамогранитной плитки проводиться чистою водою. Фахівці рекомендують не використовувати речовини, такі, як масло, оцет і т.д. Щоб видалити вапняні відходи від розчину і затирання, які прилипають до бруду, є спеціально розроблені засоби для чищення.


full_gf_mmx_imperialwhite_amb1

5 порад для чищення керамогранита:

1. Не очищайте кислотою, тому що вона вступає в реакцію з цементом і призводить до пошкодження плитки;
2. Перед будь-якої хімічної обробкою промийте поверхню чистою водою, щоб запобігти можливому поглинанню керамогранитом і затіркою. А також після обробки, щоб видалити сліди хімічних речовин;
3. При роботі з матеріалом для зовнішніх робіт познайомтеся з рекомендаціями виробника;
4. Не застосовуйте абразивні матеріали, які можуть подряпати або пошкодити поверхню підлоги;
5. Використовуйте суху або слабо вологу швабру, щоб очистити матеріал від пилу і собачої шерсті.


___37

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK