Архідея

Чавунні ванни - особливості та переваги

Нова ванна - кращий спосіб оновити ванну кімнату. Від того, яку модель ми вибираємо, залежить комфорт під час прийняття водних процедур. Чавунні ванни є найбільш бажаними.

6-3-1-1024x1024_01

Чавунні ванни традиційно пов'язані з тривалим і спокійним відпочинком, коли ви впевнені, що глибока чавунна ванна з товстими стінками і ніжною емаллю збереже тепло води на довгий час.


.jpg_124

Якісний виріб з чавуну порадує ваших близьких не одне покоління. Чавун витримав випробування часом протягом багатьох століть. Тому, якщо ви хочете вибрати ванну на все життя, то чавунна - найбільш прийнятний варіант.


.jpg_125

Переваги чавунних ванн:
• Чавун - натуральний матеріал, прохолодно приємний на дотик. Ванни часто глибокі, а товсті чавунні стінки допомагають зберегти тепло води, яка буде теплою протягом тривалого часу.
• Чавун і емаль стійкі до впливу більшості хімічних речовин, навіть абразивних засобів, тому чавунну ванну дуже легко утримувати в чистоті.


goldman_gloss_01


• Чавун дуже важко пошкодити, важко подряпати - міцний матеріал і товста емаль захищає його від сколів, вм'ятин і подряпин.
• Чавунні ванни є надзвичайно міцними і довговічними. Вибравши один раз якісну чавунну ванну, ви будете насолоджуватися купанням в ній багато років протягом усього життя.


goldman

• Ванни з чавуну доступні в широкій модифікації прямокутних форм. Дизайн сподобається навіть досвідченому любителю приймати ванну - ручки, підлокітники, сидіння і підголовники на будь-який смак. Нові моделі мають різну глибину, зручні хромовані ручки і привабливе ложе з анатомічними формами. Низькі моделі дуже практичні, якщо в будинку є діти і люди похилого віку.


uglovye-vanny-chugunnye-s-gidromassazhem

• Існує широкий вибір хромованих ніжок. У ванні з чавуну є можливість встановити крани і змішувачі за власним вибором.


tsvetnaya-vanna-iz-chuguna


chugunnyie-krasotki-vyikrashenyi-v-raznyie-tsveta


chugunnaya-vannaya-na-nozhkah

Недоліки чавунних ванн:
• Як будь-який виріб, чавунні ванни не позбавлені недоліків, головний з яких - важка вага від 120 до 130 кг. Міцність чавунного виробу розглядається, як перевага і одночасно недолік через велику вагу. Щоб підняти і встановити таку ванну знадобиться 4 людини.


odin-iz-vidov-chugunnyih-vann

• Іноді потрібно армувати підлогу для зміцнення основи під таким виробом. Якщо на емалі з'являться відколи внаслідок необережних ударів, то чавун, як і сталь починає іржавіти.


vanna-chugunnaya--razmery-na-lyuboj-vkus-2_01

• Ще одним недоліком є ціна. Якісні чавунні ванни дешево не коштують. У вартість входить не тільки матеріал ванни, але і товщина емалі - чим товще, тим дорожче.


roca_tampa_01

• Ванни чавунні великі і глибокі, тому в маленьких приміщеннях встановити такий виріб деколи важкувато.
• Чавунний виріб зберігає тепло, щоб нагріти його поверхню, потрібен час, особливо в холодній кімнаті.


_roca_newcast_grey_170x85

• З часом чавунне емальоване покриття стає шорстким. Це відбувається з двох причин: виріб чистять їдкими речовинами, що роз'їдають структуру емалі або за 20-30 років використання виріб піддається різним механічним впливам. Продовжити термін чавунній ванні допоможе реставрація емалі. Є фахівці, які оновлять емаль методом емалювання ванни. Стара емаль знищується і наносяться нові шари емалі різними способами.

До і після


___39

Слід зазначити, що незважаючи на недоліки позитивні сторони чавунних ванн переважують всі можливі похибки. Чавунні ванни традиційно популярні у населення. У пошуках ванни, ми часто порівнюємо різні типи виробів. Важливо вибрати модель і тип, який підходить саме вам і в цій відповідальній справі потрібно добре розібратися у всіх відмінностях обраної вами моделі від інших типів.


chugunnaya-vanna-v-krasnom-tsvete


-2

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK