Архідея

Фестиваль Archikidz! – відкритий простір для творчості та ідей

2-3 червня у Києві відбудеться освітній архітектурний фестиваль Archikidz! Молодіжний розважальний телеканал НЛО TV став його головним медіа-партнером і презентує на фестивалі свою зону відпочинку і розваг, на якій можна буде зарядитися позитивом і силами, а також виграти яскраві призи!

archikidz

Діти, підлітки та небайдужі до сучасної архітектури дорослі, котрі хочуть покращити своє життя у місті – саме та аудиторія, на яку очікують організатори фестивалю, щоб разом збудувати розумне місто. Для гостей фестивалю на території UNIT.City буде організовано майстер-клас «Велика архітектурна майстерня» (за окрему плату, для дітей віком від 7 до 14 років); зустрічі з сучасними архітекторами та дизайнерами; відкриті лекції та майстер-класи від партнерів заходу для дорослих та дітей; доповіді юних винахідників та творців майбутнього; кінопокази.

 


archikidz_nlotv_01

Фестиваль Archikidz! – відкритий простір для творчості та ідей. Цей фестиваль про те, що найкращі міста можуть «зробити» тільки ті покоління, котрі житимуть там у майбутньому. Беручи участь в практичних програмах створення і формування оточення, діти під наглядом кураторів-архітекторів можуть спланувати як частину «мікроінфраструктури» – будинок своєї мрії, футбольне поле чи школу, а й повноцінне сучасне місто. Навчання архітектурі в ігровій формі допомагає розвивати творче мислення, фантазію, діяти нестандартно. Саме такі якості знадобляться молоді у її професіях майбутнього. Важливо говорити про те, що круті й інноваційні проекти можна реалізувати з підручних матеріалів і знайти незвичні рішення для будь-яких ситуацій.

 


archikidz2

Сьогодні Archikidz! інтегрує досвід та ідеї провідних архітекторів, дизайнерів, урбаністів та митців з усіх континентів для розвитку нової освітньої платформи. Дітей навчатимуть архітектори та урбаністи з Естонії, Іспанії, Китаю та України. Запрошені викладачі: естонський архітектор, генеральний директор архітектурного бюро TEMPT Мікель Урме, співзасновниця мережі сучасного мистецтва Іспанії SCAN Долорес Вікторія Руіз Гаррідо, урбаніст та інноватор з Гонконгу Тоні Верб. Кожен з них має досвід роботи з дітьми та відчуває необхідність у впровадженні альтернативної форми освіти.

Вхід на фестиваль вільний для всіх. Лише на майстер-клас «Велика архітектурна майстерня» можна потрапити з квитком та за попередньою реєстрацією. Програму та квитки можна знайти тут

Довідка про фестиваль:

Міжнародний рух Archikidz!, започаткований у 2011 році в Амстердамі, сьогодні має понад 40 міст-резидентів, до переліку яких долучилась минулого року українська столиця.

З 2018 року фестиваль Archikidz! є складовою частиною Малої академії наук України. Цього року очікує 3 000 шанувальників сучасної архітектури та урбаністики.

Для довідки:

НЛО TV - молодіжний телеканал «НЛО TV» з'явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Мовлення здійснюється у мережі Т2 , а також у мережах кабельних провайдерів цифрового і аналогового телебачення. Цільова аудиторія каналу 14-35 років. Телеканал транслює програми розважального характеру. Це популярні шоу, програми власного виробництва, серіали, скетчі та фільми. Директор телеканалу – Іван Букрєєв.

Канал НЛО TV входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також загальнонаціональний телеканал «Україна», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», телеканал «Індиго», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанію «Теле Про», Front Cinema і «Допоможемо ТБ», а також холдинг« Сьогодні Мультимедіа»).  Директор «Медіа Групи Україна» – Євген Лященко.

Сайт http://nlotv.com/

Офіційне співтовариство https://www.facebook.com/NLO.tv

                                           https://www.instagram.com/nlotv

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK