Архідея

Каліфорнійський будинок Тайри Бенкс

Відома модель і телеведуча Тайра Бенкс так само, як і більшість американських знаменитостей володіє будинком в Каліфорнії.

Тайра Бенкс (Tyra Banks) придбала цей будинок у 2004 році за 3 млн доларів і витратила ще 2 млн на його реконструкцію.


042f978055764c8713219c64d4815bbf

За порадами друзів Тайра віддала перевагу дуже красивому колоніальному особняку в районі Беверлі - Хіллз в стилі традиційних іспанських будинків початку минулого століття. Такі інтер'єри, як твори мистецтва, які не в'януть з часом і завжди актуальні.


fullsize

Побудований в 1926 році, будинок мав чотири кімнати, п'ять ванних і дві часткових ванних кімнати. У той час Тайра говорила, що її "приголомшила іспанська архітектура". Приголомшливий будинок за майже столітній вік зберіг оригінальні деталі, такі, як теракотова черепичний дах і дерев'яні балки.


tyra_banks_beverly_hills_home

За десять років Тайра перебудувала будинок, додавши приміщення кухні, декілька кімнат і веранду, а також зробила відкриту вітальню з каміном і телевізором, де їй подобалося проводити літні вечори.


tyra_banks_beverly_hills_home_4

У будинку з'явилися дві додаткові спальні, медіа-зал, бібліотека, їдальня, приміщення для шеф-кухаря, покоївки. Будинок також може похвалитися басейном з підігрівом, чотирма відкритими фонтанами і декоративними виробами з заліза. У гаражі є тренажерний зал.


tyra_banks_beverly_hills_home_9


tyra_banks_beverly_hills_home_11

Однак її гніздечко не можна назвати дуже модним або супер сучасним. Сьогодні 41-річна супер модель продає свій будинок за 7700 млн доларів. Швидше за все, модній діві захотілося більш сучасного способу життя на пагорбах Малібу. Адже мода не стоїть на місці, вимагаючи від нас зміни іміджу.


tyra_banks_beverly_hills_home_1

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK