Архідея

Сучасна квартира в мальовничому лісі від українського дизайнера Євгенії Ситник.

Сучасна квартира в мальовничому лісі біля Києва, розроблений дизайнером Євгенією Ситник

 

Квартира знаходиться в мальовничому районі, розташованому прямо в лісі неподалік від Києва. Загальна площа квартири становить 82 кв. М. Дана квартира була створена за рахунок двох поруч розташованих однокімнатних квартир. Місцезнаходження будинку, в якому вона знаходиться, роблять це місце справжнім оазисом в навколишньому середовищі міської пустелі.

Господар квартири – молода людина, захоплена спортом і подорожами. Основним побажанням власника квартири було об'єднання двох квартир в одну, з максимально функціональним використанням всієї площі, створити затишний і сучасний інтер'єр.

В результаті нового планувального рішення, деякі приміщення початкових однокімнатних квартир залишаються без змін. У новому плануванні за рахунок з'єднання двох квартир в коридорі при вході була зроблена окрема містка гардеробна з розсувними скляними дверима. 

Гардеробна буде використовуватися і як основне місце зберігання верхнього одягу і також як скриню, де поставити пилосос і прасувальну дошку. Шматочок загального коридору – це передпокої з м'яким сидінням і тумбою для зберігання взуття. 

Над тумбою розташовується вішалка з гачками для одягу гостей, праворуч від входу - велике дзеркало від підлоги до стелі. Коридор підсвічується стильними мінімалістичними бра, закарнізним підсвічуванням на стелі і вбудованими світильниками.


З коридору в квартирі є двері в три кімнати, враховуючи кухню і санвузол. Обидва санвузла залишаються на своїх споконвічних місцях в існуючому плані. Хазяйський санвузол був збільшений за рахунок перенесення однієї зі стін.

Велика кімната з балконом виконує свою початкову функцію - вітальні. У ній розташовується великий кутовий диван, телевізор і невелике робоче місце. Стіна, на якій висить телевізор, зроблена таким чином, що в ній є ніші, в яких розташовуються декоративні і книжкові полиці.


Ще одну кімнату проектанти зробили спальнею з місткою шафою і туалетним столиком, комфортним сучасним ліжком з двома тумбочками і дерев'яним узголів'ям з підсвічуванням. 

Доліика біля ліжка затьмарюється світлим і сучасним пухнастим килимом, який додає атмосферу тепла і затишку в інтер’єр. Стіни пофарбовані в спокійні теплі бежево-коричневі тони. Світло в приміщенні тепле розсіяне.


Третя з наявних кімнат буде спальнею, яка з часом стане дитячою кімнатою. У цій спальні є містка шафа, диван і робоча зона, яка виділена декоративним подіумом, ефективно зонуючим простір, а також несе за собою додаткову зону для зберігання. Таким чином, піднявши підлогу можна заховати, наприклад, несезонні речі або постіль.


Кухня в даній квартирі зроблена в сіро-білих тонах, завдяки чому дуже органічно поєднуються строгість і витонченість. Стіни пофарбовані фрагментами в сірий і білий колір. 

Частина стіни прикрашено шпалерами з геометричним малюнком і декоративної дерев'яної накладкою. Для додання жвавості, тепла і краси приміщенню, в графітні відтінки були додані фрагменти теплою деревини на підлозі, в меблів і на барній стійці. У нішах розташовуються дерев'яні полиці.

У квартирі використані:
Плитка KARELIA SALVIA 30x180-1
Плитка CROMAT MARFIL
Стіл Andreu World Extra Table
Стільці Andreu World Flex Chair
Диванний модуль Andreu World Dado
Стілець Andreu World Ronda
Диван Andreu World Manfred

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK