Архідея

Літній настрій і модні тенденції: як поєднати в інтер'єрі

Модні тенденції в інтер'єрі
Літній настрій і модні тенденції: як поєднати в інтер'єрі

З кожною новою порою року хочеться змін, і дизайн помешкання не виняток. Як за допомогою декору створити літній настрій в інтер’єрі, щоб він відповідав трендам? Якщо ви шукали відповідь на це запитання, то ви її знайшли. Вмощуйтесь зручніше й користайте порадами, які неодмінно стануть вам у нагоді.

Трендовий жовтий колір

Актуальна палітра й поєднання модних відтінків. Як на те, трендовий колір 2021 року, згідно з дослідженнями Інституту кольору Pantone, – це ще й насамперед відтінок літа, а саме йдеться про жовтий. Тому сміливо використовуйте його в оформленні інтер’єру – чи то як головний, чи то як акцент. До того ж у жовтого кольору чимало відтінків залежно від насиченості та світлості: пісочний, лимонний, золотистий, канарковий, кукурудзяний, пшеничний, банановий, солом’яний, медовий… Серед такого широкого вибору кожен знайде щось своє.

Загалом у моді сьогодні природна палітра, тому цього літа актуальними будуть також відтінки рослин і дерев, землі, неба, моря, а саме: різні тони зеленого, сірого, коричневого та синього. До того ж це можуть бути як приглушені, так і яскраві відтінки, холодні й теплі тони кольорової гами – залежно, що вам ближче чи що тісніше асоціюється з літом.

Яскраві кольори створюють літній настрій

До речі, названі модні відтінки літа ще й чудово гармоніюють між собою, тому їх легко поєднувати (зокрема, популярне поєднання жовтого і сірого). Використайте їх у декорі, перефарбуйте стіни або виділіть одну акценту стіну – це чи не найдієвіший спосіб оновити інтер’єр до літа.

Стійкі кольори стінам забезпечить екологічно безпечна фарба Śnieżka Eko Plus, яка є готовою у білому кольорі й тонується на кольорувальному обладнанні згідно з кольорами каталогу NCS CASCADE (518 барв) або вручну пігментним концентратом COLOREX, що дає змогу зробити ваш інтер’єр унікальним.

Матова фарба для стін та стель стійка до миття

Особливістю фарби є підвищена стійкість до миття – скільки б разів ви не проводили вологе прибирання, можете бути впевненими, що декоративно-захисне покриття не пошкодиться. За естетичність відповідають також відбірні згущувачі та компоненти фарби, завдяки яким на поверхні не залишається смуг.

Напівпрозорість і повітряність – це тренд, який уже став класикою. А у весняно-літній період – просто незамінний атрибут будь-якого інтер'єру. Якщо ви ще не замінили щільні важкі штори на легші та напівпрозорі, то рекомендуємо це зробити – інтер’єр зміниться кардинально. Також за останній час зріс запит на візуальне розширення простору, у чому допомагають, наприклад, скляні перегородки.

Елементи популярних стилів кантрі та бохо задають розслаблений і неспішний лад – те, що треба «лінивого» та спекотного літа. Це можуть бути плетені меблі та килимки, дерев'яний посуд, квітковий текстиль, тропічні рослини та інші предмети, які навіюють літній настрій.

Яскраві акценти в декорі. Куди ж без них? Адже літо, пора соковитих відтінків і буйства квітів, так і випромінює яскравість – і це легко ввести в інтер’єр за допомогою посуду, текстилю, меблів, різних аксесуарів.

Яскраві акценти в декорі

Живі квіти – вічна класика, яка не є модним віянням, а радше сама диктує моду. Настало літо – а як же без квітів? У вазі, у текстилі, у декорі, на стінах… – усюди, де вашій душі буде завгодно. Звідси й квітковий принт, який є постійним трендом літнього сезону.

Звісно, щоб створити літній настрій, необов’язково гнатися за трендами, досить довіритися власним відчуттям й оточити себе тим, що нагадує про літо.