Архідея

Українські дизайнери на «Dutch Design Week"

21 жовтня 2017 року в місті Ейндховені (Нідерланди) стартує всесвітньовідомий Тиждень Голландського Дизайну (Dutch Design Week).


Двометрова люстра “Zerno” (Seed) архiтектора Сергiя Махно


Тиждень Голландського Дизайну — це найповажніша подія в галузі дизайну в північній Європі. Щороку тиждень відвідують понад 295 тисяч фахівців та зацікавлених осіб. Представники всіх провідних світовихвиробників та медіа шукають нові таланти та ідеї на основних майданчиках. Головними медійними партнерами тижня є нашбільш поважаємі в креативному середовищі портали Dezeen та Frame.



Свічники DNIPRO, NOTT дизайн Сергія Готвянського 

Цього року ВПЕРШЕ на цій події буде представлений дизайн з України. Виставка Creative Ukraine. Between Tradition and Innovation (Творча Україна: Між Традицією та Інновацією) проходитиме на одній з центральний локацій тижня – в центрі сучасного мистецтва ТАС. Українська виставка — це пошук нових форм, матеріалів та ідей на засадах поєднання традиційних технік та новітніх технологій, а також креативне осмислення змін, що відбуваються в суспільстві та побуті в епоху технологічної революції.



Попільничка 7.62, дизайнер Слава Балбек, 2B.Group

Метою виставки українського дизайну є:
• зміцнення позитивного іміджу України як країни з розвиненими
технологіями і високим рівнем креативу;
• промоція та популяризація українського дизайну;
• встановлення зв’язків з європейськими медіа.





Торт, автор Динара Касько

Серед учасників виставки українські дизайнери, які представляють
предметний дизайн, діджіталдизайн, соціальнийдизайн, експерементальний дизайн, графічний дизайн, дизайн текcтилю та концептуальну моду.







Entity, Студія "ДекорКузнецов"

Ще до початку події на високий рівень українського дизайну звернули увагу фахівці, які щорічно укладають і публікують гід події. Україна увійша в ТОП-10 must see тижня!

Учасники:
Sergey Makhno Architects, Сергій Готвянський, 2B Group, HochuRayu, ДекорКузнецов, Маша Рева, Дизайн-студія "Ryntovt", Faina Design, Джус, Катерина Соколова, Petcube, Svoya Studio, Динара Касько, U, N, A колектив та Олексій Романенко, ДашаЦапенко.

Організатори:
Art-east + Art-west, Prostir86.

http://www.ddw.nl
http://www.tac.nu