Архідея

«Леруа Мерлен Україна» йде в регіони і відкриває перший гіпермаркет в Одесі

leroymerlin
4 квітня компанія «Леруа Мерлен Україна», єдиний європейський гравець в DIY-сегменті в Україні, відкриє в Одесі перший регіональний гіпермаркет.

Новий проект загальною площею 10 500 кв. м розташується в торгово-розважальному центрі «Рів'єра» за адресою Південна дорога, 1. Інвестиції компанії в об'єкт склали 50 млн грн, а кількість створених робочих місць сягає більше 100.

leroymerlin


На торговій площі 8 645 кв. м буде представлено понад 30 000 найменувань товарів у 14 торгових відділах. Перед гіпермаркетом розміститься павільйон з пропозиціями для дачі та саду, площею 600 кв. м і безкоштовна стоянка на 183 паркувальних місця.

leroymerlin


Компанія «Леруа Мерлен Україна» представлена на українському ринку з 2008 року. У листопаді 2010 р відкрив свої двері покупцям перший торговий об'єкт мережі в Києві. Наразі в Україні вже працює  4 гіпермаркети, усі вони розміщені в столиці за адресами: вул. Полярна, 17А (площу 11 500 м 2), пр. Броварський, 3В (площa 17 000 м2), вул. Саперно-Слобідська, 26 (площа 12 500 м 2), Кільцева дорога, 12 (площа 8 200 м2). Гіпермаркет в Одесі стане п'ятим проектом компанії і першим регіональним об'єктом, який покладе початок розвитку мережі в регіонах. Крім того, в найближчих планах «Леруа Мерлен Україна» відкриття нового магазину в Києві та подальший розвиток в Україні.

leroymerlin


«Компанія Leroy Merlin активно розширюється в Україні. Ми відкриваємо перший регіональний магазин в Одесі, який стане 5-м в Україні. Я впевнений, що новий гіпермаркет зіграє велику роль в поліпшенні життя людей тут, в Одесі, завдяки нашим низьким цінам щодня, асортименту продукції, відношенню до клієнтів», –  стверджує Седрік Броссе, генеральний директор «Леруа Мерлен Україна».

leroymerlin


Відмінною рисою одеського гіпермаркету стануть: зона майстер-класів і майстерня, в яких клієнти зможуть майструвати або тестувати різні інструменти. Для якісного і швидкого обслуговування потоку клієнтів в новому гіпермаркеті працюватимуть 14 кас. Також усі відвідувачі зможуть скористатися низкою додаткових сервісів, серед яких: доставка товарів, обмін валют, затишне кафе й багато інших.

leroymerlin


Французька компанія «Леруа Мерлен» входить до складу міжнародної холдингової групи ADEO, яка спеціалізується на товарах для будівництва, ремонту та облаштування житла. Група об'єднує 35 автономних компаній в 15 країнах світу, а за рівнем товарообігу займає 1-е місце в Європі і 3-е місце в світі. «Низькі ціни – щодня» – головний слоган «Леруа Мерлен», що об'єднує більше 88 000 співробітників 464 великих гіпермаркетів у 15 країнах світу. Цінова політика французької мережі нижче ринкових в середньому на 5-10%. Лояльні пропозиції стали можливими завдяки величезному товарообігу, ефективній роботі з великою базою постачальників і розвитку 15 власних торгових марок. Оборот компанії в світі за 2018 рік склав понад 20  млрд євро.

leroymerlin

Про компанію

Компанія «Леруа Мерлен Україна» - мережа гіпермаркетів, що спеціалізується на торгівлі товарами для будівництва, ремонту та облаштування житла, входить до складу «Леруа Мерлен», Франція. Вперше на українському ринку компанія розпочала діяльність в 2008 р Перший гіпермаркет компанії в Києві відкрився 18 листопада 2010 року. Завоювавши увагу і довіру жителів столиці, мережа почала поступово, але впевнено зростати. Всього в різних районах Києва працює вже 4 будівельних гіпермаркету.

leroymerlin


«Леруа Мерлен» була заснована в 1923 р у французькому місті Не-ле-Мін Адольфом Леруа і Розою Мерлен. Компанія є одним з найбільших європейських DIY-рітейлерів і входить до складу міжнародної холдингової групи ADEO, яка об'єднує 35 автономних компаній в15 країнах світу. 

leroymerlin


Сайт компанії: www.leroymerlin.ua