Архідея

Переваги акрилових ванн перед чавунними

Чому так популярні акрилові ванни? Тому що вони гнучкі, незвичайні за формою, зручні, витончені, стильні і компактні. Білосніжна основа акрилової ванни буквально відштовхує бруд і не темніє з часом, за нею легко доглядати і можна навіть відновлювати за допомогою спеціальної пасти пошкоджені ділянки і сколи.
Акрилова ванна



Чавунна ванна



Акрилові ванни виробляються з високотехнологічної пластмаси, що складається з суміші складних полімерів і володіє особливою міцністю, пружністю і довговічністю. Акрил затребуваний через свою теплоту, простотою в обслуговуванні і здатності набувати при формуванні округлі контури.

Акрилова ванна



Чавунна ванна





Акрил для більшої міцності і жорсткості армують, завдяки чому він стає суперміцною сировиною для ванн. Він добре відомий своєю глибокою та ніжною гаммою, глянсовим та непористим покриттям поверхні.



Перевагою акрилових ванн є здатність відновлюватися після подряпин - досить затерти пошкоджене місце наждачним папером. Акрилові вироби витримують високі температури і вплив ультрафіолетового світла, протистоять термічному крекінгу і стійкі до хімічних речовин, грибків і плісняви.



Акрилова ванна витримує до 600 кг, дуже добре зберігає тепло, так що вам не потрібно турбуватися про те, що вода швидко охолоне під час прийняття ванни.



Завдяки якостям матеріалу, акрилові ванни лідирують за симпатіями покупців і навіть перевершують по якостям популярні чавунні ванни. А саме:
• Ванна акрилова досить легка - всього 30 кг. Для порівняння вага чавунної моделі в середньому 120 кг, через що чавунну ванну складно транспортувати і встановлювати. А з доставкою і установкою акрилової ванни впорається одна людина.

Акрилова ванна



• У чавуна теплоємність вище, ніж у акрилу, але якщо вода в чавунній ванні вистигає на 1 ° C протягом 10 хвилин, то в акрилової - за півгодини.

Чавунна ванна



• Реставрувати пошкоджену акрилову площину просто і швидко. А емальоване покриття чавуну рідко піддається відновленню. Після декількох років зносу, покриття акрилової ванни може бути відполіроване до глянцевого блиску, що неможливо зробити з емаллю на чавунному виробі.

Акрилова ванна



Чавунна ванна





• Акрилові ванни не ковзають, а чавунні неймовірно слизькі. Виробники чавунних виробів навіть пропонують спеціальні гумові килимки. В акрилові ванни килимки не потрібні.

Акрилова ванна



Чавунна ванна



• З пластичного акрилу виготовляють різноманітні за формою та конфігурацією вироби. Ви можете замовити акрилову ванну будь-якої форми, яка додасть всьому приміщенню індивідуальність. Чого не можна сказати про чавунні ванни, все розмаїття яких в прямокутних моделях, що розрізняються розмірами. Є також кутові варіанти, які функціональні і практичні, але далекі від витонченості.

Акрилова ванна



Чавунна ванна



• Акрилові вироби доступні за помірними цінами. Чавунні, як правило, на порядок дорожчі. Однак вартість ванни акрилової в складних формах і з товстими стінками з декількох армованих шарів акрилу практично ідентична чавунній.

Акрилова ванна