Архідея

Український PassivDom – перший автономний розумний будинок в світі

В рамках конференції «Енергоощадна еволюція. Будинок майбутнього» українською компанією був представлений інноваційний стартап модульного будинку, який має серйозні шанси стати найтеплішим в світі.


За словами розробників, інноваційна система PassivDom дозволяє побудувати абсолютно автономний від централізованих джерел опалення, електропостачання, а також системи газо- і водогону будинок, який буде використовувати виключно сонячну енергію.





• Абсолютна автономія і свобода від ліній електропередач, газопроводів і водопроводу
• Скрізь, де ви знаходитесь: в центрі Нью Йорка або високо в Андах, PassivDom створить ідеальні умови життя.
• Будинок 100% енергії самодостатньою, вона нагрівається і умови повітря і має систему зберігання води.
• Енергетична незалежність PassivDom: будинок на 100% залежить від енергії і забезпечує себе сонячної енергії в будь-яких кліматичних умовах.



Тепер ви можете забути про рахунки за комунальні послуги, а також користуватися екологічно чистий спосіб життя. PassivDom – це найтепліший будинок в світі. Завдяки використанню сучасних матеріалів і технологій ізоляції, PassivDom залишається теплим взимку і прохолодним літом. Завдяки використанню сучасних матеріалів і технологій ізоляції, PassivDom залишається теплим взимку і прохолодним літом. Це призводить до абсурдно низькі витрати на технічне обслуговування житла.



PassivDom не вимагає підключення до електричних мереж або газопроводу електричної.
Ви отримуєте будинок повністю готовий до проживання. Це походить на готельний номер; повністю закінчена всередині і зовні. Опалення, вентиляція, сонячна електрика і побутові прилади все включено. Вся система тонко налаштовані і готові до роботи.



Термін служби такого диво-будинку оцінюється в 20 років, до того ж виробниками надається гарантія на перші 5 років експлуатації, включаючи стіни, техніку і меблі. Основа (каркас) PassivDom роздруковується на промисловому 3D-принтері.



Протягом дня здійснюється доставка конструкції на місце збірки. Важливо, що управляти системами розумного будинку можна зі смартфона. Ще однією відмінною характеристикою PassivDom його мобільність: розібрати і зібрати його знову не складе особливих труднощів. Тепер переїхати на нове місце можна не розлучаючись зі своїм коханим житлом.



PassivDom – це реальна можливість переміститися у відокремленому котеджі на природі. Де б ви не знаходилися, в горах, біля річки або під лісом, ваш будинок подорожує разом з вами, адже йому не потрібен фундамент. Берете ділянку землі в оренду, і насолоджуєтеся прекрасним видом з вікна.



Більш детальна інформацію про виробництво, характеристики, комплектацію та вартість на офіційному сайті розробників: passivdom.com