Архідея

Барвистий і практичний будинок, який отримав нагороду за оформлення

LLI Design
Англійська компанія LLI Design завершила повний редизайн та реконструкцію 7-поверхового таунхаусу в Хайгейт, зеленогої і бажаного району Лондона. Проект Highgate Hill отримав нагороду в категорії «Дизайн інтер'єру» United Kingdom Property Awards.

LLI Design

Власники хотіли створити нове середовище; їм сподобалася ідея мати сучасний будинок, однак вони були стурбовані тим, що сучасний дизайн може бути холодним і безособовим. Тому короткий виклад полягав в тому, щоб створити сучасний сімейний будинок, а не в суворому клінічному сенсі, а скоріше барвистий і практичний. 

LLI Design


Ключем до спільного успіху проекту було переосмислення динаміки всіх просторів і змінення існуючого плану поверхів. Крім того, у сім'ї була велика колекція старовинних плакатів подорожей, які вони хотіли показати навколо будинку.

LLI Design


Будинок складається з 7 поверхів, причому кожна кімната знаходиться на половинній частині поверху, з’єднаної з центральними сходами. В цілому кімнати здавалися відключеними один від одного без потоку або відносин між ними. Сходи і коридори були погано освітлені і були похмурими.

LLI Design

Конструкція оберталася навколо загальних приміщень. Студія принесла світло на сходи, додавши додаткові світлові люки на верхньому поверсі, а також додавши вікно від підлоги до стелі на майданчику третього поверху.

LLI Design

Було б логічно замінити існуючу сходи, тому студія скасувала існуючу структуру, оформила їх в сірому дубі і перероблених шпинделях, перила і ножових стовпах, щоб відповідати новим теплим сучасним естетичним запросам клієнтів.

LLI Design

LLI Design

.
Перший поверх
Конфігурація на першому поверсі була збережена, однак офіс був перепроектований в подвійну кімнату для гостей і в якості дослідження. Усі речі для домашнього офісу, такі як принтери і подача, містилися в індивідуальному шафі столярних виробів. В іншому випадку надмірний простір було перепроектувати таким чином, щоб розмістити на замовлення пристрій для зберігання взуття.

LLI Design


Існуюча кухня була розташована на другому поверсі, що було непрактичним, як серце будинку. Кухня була перенесена на перший поверх в задній частині майна, що мав доступ до тераси і саду через 2 пари французьких дверей в стіні з кладки. Дизайнери видалили стіну і французькі двері і збільшили відстань до 4 метрів. Повнорозмірні розсувні двері, встановлені в лакованих листяних рамах, були встановлені для створення легкої та повітряної кухні з прекрасним видом і прямим виходом на терасу і в сад.

LLI Design


Другий поверх

Другий поверх, на якому спочатку була розташована кухня, був переконфігурован з більшими сходами на вершині сходів, дуже щедрим підсобним приміщенням, тренажерним залом і сімейної телевізійної кімнатою.

LLI Design

У підсобному приміщенні були розміщені окремі столярні вироби для розміщення шафи, пральної машини і сушарки; які встановлювалися на висоту талії з промивальним кошиками, тому не потрібно було нахилятися, щоб змінити на прання. Високоякісні столярні вироби для приміщень, де білий матовий лак і вузли низького рівня були опівнічні синіми з білою композитної стільницею. Ці чисті лінії були встановлені проти стіни Cole & Son Fornasetti «Хмари».

LLI Design

У телевізійній кімнаті був встановлена настінна шафа з підсвічуванням на стінах з численними шафами і альковами для відображення предметів і аксесуарів.

LLI Design


Третій поверх
На третьому поверсі студія створила затишну, заспокійливу, офіційну вітальню. Вони видалили існуючі французькі вікна і підвішували балкон на терасі внизу і замінили їх стельовими вікнами від підлоги до стелі, встановленими в лакованих листяних рамах.

LLI Design

LLI Design

LLI Design

LLI Design

LLI Design

LLI Design