Архідея

Літній будинок з просторою терасою, оточену пейзажами

Wåhlin Arkitekter
Будинок в красивому курортному місті Torekov натхненний дизайном Midcentury Design. Сучасний стиль в стилі midcentury в Швеції, оточений пагорбами і сільськогосподарськими угіддями.

Джерело: Wåhlin Arkitekter


Літнє курортне місто Torekov на півдні Швеції – це місце, де багато відпочиваючих на прекрасних пляжах в суто розслаблюючий атмосфері. Це також місце для чудового нового будинку – сучасної резиденції, призначеної для сім'ї, яка хотіла перетворити свій літній будинок в більш постійне місце проживання протягом усього року. 

Джерело: Wåhlin Arkitekter

Проект розроблен архітектурним бюро Wåhlin Arkitekter. Нова резиденція сильно запозичує елементи з заниженого стилю і простого дизайну середини століття, створюючи легку, елегантну структуру і використовуючи прості, прямі лінії.

Джерело: Wåhlin Arkitekter

Первісна ідея домовласників полягала в тому, щоб мати великий двоповерховий сучасний будинок з просторою терасою, що виходить на далекий місто і пейзажі за його межами. Але після ретельного вивчення вони оселилися в будинку, який мав тільки один рівень і все ж відчував себе набагато затишніше.

Джерело: Wåhlin Arkitekter

З'єднання з природою було невід'ємною частиною дизайну і розширеної форми даху, підтримуваної тонким металевим стовпом і просторою палубою навколо будинку, гарантуючи, що у хазяїв завжди є привід виходити частіше на терасу!

Джерело: Wåhlin Arkitekter

Житлова площа з розсувними скляними стінами, кухнею і їдальнею, які розташовані перед будинком, візуально з'єднані з пейзажом зовні. Незважаючи на те, що ці функції знаходяться у відкритому плані, вітальня створює свою власну просторовість через утоплену висоту підлоги.

Джерело: Wåhlin Arkitekter


Прилеглі приватні простори разом з двома спальнями –ідеальний притулок, який можна використовувати протягом усього року! 

Джерело: Wåhlin Arkitekter

Фото: Ola Österlin
 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK