Архідея

Легкий і конструктивний монохром в паризькій квартирі

Frederic Berthier
Цю приголомшливу квартиру легко описати одним словом: Стиль. Надихайтеся. Стильна квартира Saint Germain поєднує стару традиційну архітектуру з чистими, сучасними лініями.

Frederic Berthier

Інтер'єр цієї квартири в Парижі, Франція, створив архітектор Фредерік Бертьє (Frederic Berthier). Елегантний і сучасний простір нагадує галерею для творів мистецтва та антикваріату. Тут легкі і наповнені світлом зони змінюються темними драматичними куточками, де продумано все до найдрібніших деталей.

Frederic Berthier


По словам автора проекту, він бажав інтегрувати в приміщення красиво оформлену зелену терасу з прекрасними рослинами і диванами чи кріслами, де можна було б насолодитися сніданком або вечерею на свіжому повітрі. Тому вітальня з великими вікнами нагадує елегантну фешенебельну терасу.

Frederic Berthier

Традиційна архітектура будинку контрастує з чистими лініями і високоякісними матеріалами, такими як дуб, сталь і каррарський мармур. Легкі, повітряні і білі, на відміну від дерева, мармуру і темно-сірого кольору. Цей простір продумано в найдрібніших деталях, але все ще має певний «Je ne sais quo». 

Frederic Berthier

Хоча ці нові елементи привносять якийсь престиж, вони ніколи не приголомшують, оскільки різноманітна колекція творів мистецтва, книг і антикваріату в рівній мірі підкреслюється у всіх внутрішніх просторах. Так, ця паризька квартира настільки стильна, що перехоплює подих.

Frederic Berthier

Frederic Berthier

Багато елементів дизайну були виготовлені за індивідуальним замовленням, щоб вписатися в простір, в тому числі дерев'яні меблі в вітальні і спальнях. В монохромній палітрі присутні сплески кольору завдяки відкритим шафам і книжковим полицям.

Frederic Berthier

Любов до книг і мистецтва виступає в будинку цієї пари з прекрасними експозиційними стелажами і стінами, демонструючи колекцію книг і мистецтв по всій квартирі.

Frederic Berthier

Архітектор і дизайнер, Фредерік Бертьє розповідає, що більшість предметів дизайну в інтер'єрі були побудовані спеціально для того, щоб відмінно підходити до простору. 

Frederic Berthier

Підлоги складаються з дубових дощок, кухня виготовлена в білому кольорі з великою кількістю каррарського мармуру, що дає їй чистий, але розкішний вигляд. 

Frederic Berthier


Меблі у вітальні та спальні зроблені з найкращого дерева, вирізаного до досконалості для того, щоб досягти витонченого та сучасного вигляду. Кожна частина квартири має мету, а також її інтер'єр і меблі.

Frederic Berthier

Колірна палітра від яскраво-білих і нейтральних до контрастних темних тканин і глибоких сірих стін вражає елегантністю.

Frederic Berthier

Важливо відмітити, що Фредерік поєднав деяку зелень з добре продуманим зовнішнім середовищем, щоб додати чистому вишикуваному простору квартири відчуття природи.Як і у всіх проектах Фредеріка Бертьє, вся розумна технологія прихована за стінами і шафами, і дозволяє власникам декількома кліками по клавішах пульта насолоджуватися найсучаснішими технологіями.

Frederic Berthier

У сучасному світі існують чудові способи поєднання еко дружніх рішень з найкращими і передовими технологіями, що робить будинки енергоефективними і високотехнологічними, але красиво оформленими в будь-якій формі і стилі.

Frederic Berthier


 
Сайт архітектора: http://www.fredericberthier.com/