Архідея

Літній настрій і модні тенденції: як поєднати в інтер'єрі

Модні тенденції в інтер'єрі
Літній настрій і модні тенденції: як поєднати в інтер'єрі

З кожною новою порою року хочеться змін, і дизайн помешкання не виняток. Як за допомогою декору створити літній настрій в інтер’єрі, щоб він відповідав трендам? Якщо ви шукали відповідь на це запитання, то ви її знайшли. Вмощуйтесь зручніше й користайте порадами, які неодмінно стануть вам у нагоді.

Трендовий жовтий колір

Трендовий жовтий колір

Актуальна палітра й поєднання модних відтінків. Як на те, трендовий колір 2021 року, згідно з дослідженнями Інституту кольору Pantone, – це ще й насамперед відтінок літа, а саме йдеться про жовтий. Тому сміливо використовуйте його в оформленні інтер’єру – чи то як головний, чи то як акцент. До того ж у жовтого кольору чимало відтінків залежно від насиченості та світлості: пісочний, лимонний, золотистий, канарковий, кукурудзяний, пшеничний, банановий, солом’яний, медовий… Серед такого широкого вибору кожен знайде щось своє.

Загалом у моді сьогодні природна палітра, тому цього літа актуальними будуть також відтінки рослин і дерев, землі, неба, моря, а саме: різні тони зеленого, сірого, коричневого та синього. До того ж це можуть бути як приглушені, так і яскраві відтінки, холодні й теплі тони кольорової гами – залежно, що вам ближче чи що тісніше асоціюється з літом.

Яскраві кольори створюють літній настрій

Яскраві кольори створюють літній настрій

До речі, названі модні відтінки літа ще й чудово гармоніюють між собою, тому їх легко поєднувати (зокрема, популярне поєднання жовтого і сірого). Використайте їх у декорі, перефарбуйте стіни або виділіть одну акценту стіну – це чи не найдієвіший спосіб оновити інтер’єр до літа.

Стійкі кольори стінам забезпечить екологічно безпечна фарба Śnieżka Eko Plus, яка є готовою у білому кольорі й тонується на кольорувальному обладнанні згідно з кольорами каталогу NCS CASCADE (518 барв) або вручну пігментним концентратом COLOREX, що дає змогу зробити ваш інтер’єр унікальним.

Матова фарба для стін та стель стійка до миття

Матова фарба для стін та стель стійка до миття

Особливістю фарби є підвищена стійкість до миття – скільки б разів ви не проводили вологе прибирання, можете бути впевненими, що декоративно-захисне покриття не пошкодиться. За естетичність відповідають також відбірні згущувачі та компоненти фарби, завдяки яким на поверхні не залишається смуг.

Напівпрозорість і повітряність – це тренд, який уже став класикою. А у весняно-літній період – просто незамінний атрибут будь-якого інтер'єру. Якщо ви ще не замінили щільні важкі штори на легші та напівпрозорі, то рекомендуємо це зробити – інтер’єр зміниться кардинально. Також за останній час зріс запит на візуальне розширення простору, у чому допомагають, наприклад, скляні перегородки.

Елементи популярних стилів кантрі та бохо задають розслаблений і неспішний лад – те, що треба «лінивого» та спекотного літа. Це можуть бути плетені меблі та килимки, дерев'яний посуд, квітковий текстиль, тропічні рослини та інші предмети, які навіюють літній настрій.

Яскраві акценти в декорі. Куди ж без них? Адже літо, пора соковитих відтінків і буйства квітів, так і випромінює яскравість – і це легко ввести в інтер’єр за допомогою посуду, текстилю, меблів, різних аксесуарів.

Яскраві акценти в декорі

Яскраві акценти в декорі

Живі квіти – вічна класика, яка не є модним віянням, а радше сама диктує моду. Настало літо – а як же без квітів? У вазі, у текстилі, у декорі, на стінах… – усюди, де вашій душі буде завгодно. Звідси й квітковий принт, який є постійним трендом літнього сезону.

Звісно, щоб створити літній настрій, необов’язково гнатися за трендами, досить довіритися власним відчуттям й оточити себе тим, що нагадує про літо.

 

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK