Архідея

Унікальна та дуже важлива подія для України!

фото: Knauf
Поспішайте заявити про себе та показати усієї Україні, на що ви здатні, яка архітектор

Конкурси, особливо архітектурні, на яких молоді фахівці можуть проявити себе, розповісти про свої навіть найсміливіші роботи та показати свої амбітні проекти – дуже важливі як для країни, так й для професіоналів. Отже, саме на конкурсах знаходяться найкращі, талановиті або сміливі – що досить важливо для перемоги. А ще, це завжди сторінка портфоліо, це визнання серед колег та це – сходинка у майбутнє архітектури. Нажаль, в Україні проходить невелика кількість конкурсів, порівняно с європейськими країнами, тому подаватись та слідкувати треба за конжним. Особливо, коли конкурсі на високому професійному рівні.

"Наші конкурси в межах Фестивалю – це можливість виявити талановитих, простимулювати наполегливих та дати можливість всім у професії заявити про себе, сформулювати тренди та дізнатись про новітні технології» - говорить Наталя Шиманович, начальник відділу маркетингу компаніЇ КНАУФ Україна, що є організатором одного з архітектурних конкурсів.

Отже, ще можливість подати свої роботи на Міжнародний Молодіжний Фестиваль архітектури ARCHIVISION  для молодих архітекторів та студентів архітектурних факультетів. В рамках Фестивалю проводиться конкурс архітектурних проектів соціального спрямування. Велика кількість проектів-переможців буде втілена в реальному житті. Компанія КНАУФ, провідний  виробник будівельних матеріалів вже восьмий рік проводить фестиваль для молодих архітекторів.

Географія учасників майже одразу перетнула межі України. Станом на 2021 рік участь у Фестивалі беруть також конкурсанти з Грузії, Узбекистану, Білорусі, Італії, Японії.

фото: Knauf

фото: Knauf

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK