Архідея

Виставка Design Living Tendency 2020 в Києві

З 30 вересня по 3 жовтня 2020 в Києві відбудеться виставка новітніх трендів і тенденцій в інтер'єрі Design Living Tendency 2020! МВЦ, м. Лівобережна.

Розділи виставки DLT:

  • Меблі та інтер'єр
  • Текстиль

Декор вікнаCovid вніс корективи в усі сфери нашого життя. І, як всі вже зрозуміли, пересидіти просто не вийде. У нових реаліях потрібно жити і працювати далі, але вже по-іншому.  Сьогодні вміння швидко адаптуватися до нових умов роботи і щодня змінюватися разом з ситуацією, своєчасно реагувати на постійно мінливі запити і вимоги ринку і клієнта - і є «щеплення» від втрати своєї ніші на ринку. Віртуальна реальність та діджіталізація все більше входять в наше життя, АЛЕ це ніколи не замінить живе спілкування, можливості побачити, помацати і відчути!:) Саме тому роль виставок залишається не просто значущою, але й зростає надалі!

Провівши кілька місяців на карантині, по-особливому починаєш цінувати живе людське спілкування, погляд очі в очі і цінність нових ділових контактів. І все це дуже скоро можна отримати на виставці  Design Living Tendency 2020, підкріплену новими проектами! І, звичайно, організація виставкового простору і відвідування виставки будуть організовані з урахуванням всіх норм і вимог МОЗ України, а також міжнародних рекомендацій Всесвітньої асоціації виставкової індустрії «UFI», досвіду вже успішно проведених виставок в Києві.

Запрошуємо Вас приєднатися до головної інтер’єрної події осіннього сезону - виставки DLT! Зробимо разом так, щоб сьогоднішні реалії стали не загрозою, а новою можливістю для розвитку, трансформації, нових ідей і змін на краще.

It is easier to overcome it together!

           

Місце проведення:     Міжнародний виставковий центр

            м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. м. Лівобережна

Telephone:      +38 (044) 461 99 55

Email:  decor@kmkya.kiev.ua

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK