Архідея

KIFF 2020 - головна меблева виставка

Виставка пройде 26 – 29 лютого 2020 у Міжнародному Виставковому Центрі, Київ, за адресою Броварський пр-т, 15, М. Лівобережна.

Design Living Tendency – зустріч постачальників і дистриб'юторів. Інтер'єр як бізнес!
Design Living Tendency – найбільша в Україні виставка новітніх тенденцій в інтер’єрі, що представляє меблі, світло, декор, домашній текстиль і декор вікна. Щорічно, восени до Києва приїжджають фахівці з усіх регіонів України для того, щоб ознайомитися з новими колекціями, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями.

Виставка Design Living Tendency об’єднує більш ніж 365 компаній,і дозволяє представити 20000 аудиторії фахівців широкий асортимент продукції, серед якої:

Меблі для дому (м’які меблі, дитячі меблі, кухонні меблі, меблі для ванної, меблі для віталень і спалень)
Меблі для офісу та сектору HoReCa
Освітлення (лампи, люстри, світильники)
Домашній текстиль
Декор вікна (штори, гардини, сонцезахисні системи, жалюзі, маркізи)
Виставка Design Living Tendency – це демонстрація не тільки продукту, але і його можливостей. Безліч проектів реалізованих спільно з кращими українськими та європейськими дизайнерами стають вітриною для креативних і навіть авангардних ідей.

Ми обрали саме цей час, щоб забезпечити учасникам достатньо часу для монтажу та демонтажу стендів. Адже Ваш комфорт та безпека – для нас передусім. Зі свого боку, ми робимо все необхідне для того, щоб виставка 26 – 29 лютого мала для Вас максимальну ефективність!  
Наразі українські та іноземні виробники активно бронюють місця в 1 – 3-му павільонах МВЦ.

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK