Архідея

Нові «Галереї ДЕКО» в київському ТРЦ Retroville на Виноградарі

1 серпня запрацює новий сучасний простір посуду, текстилю та декору «Галереї ДЕКО» в торгово-розважальному центрі Retroville (Київ, просп. Правди, 47).

«Галереї ДЕКО» й далі підкорюють покупців столичних ТРЦ — це вже другий концептуальний магазин найбільшого українського бренду товарів для дому, що відривається поза межами ТЦ Епіцентр. Перший було відкрито в червні в ТЦ Dream Town 2.
На торговельній площі понад 1300 кв. м у Retroville в «Галереях ДЕКО» буде представлена широка лінійка товарів за чотирма основними категоріями: домашній текстиль, декор, посуд та подарункова канцелярія.


У дні відкриття — 1–2 серпня — відвідувачів нових «Галерей ДЕКО» очікує багато приємних сюрпризів: знижки на асортимент до мінус 60 % та приємні акції, конкурси та розіграші призів, додаткові компліменти від бренду та, звичайно ж, бонусна програма лояльності «Вигода» від “Епіцентр”.


«Ми врахували, що ТРЦ Retroville знаходиться в оточенні нового мікрорайону та великої кількості новобудов. Аби задовольнити потреби новоселів, наблизитися до них і максимально спростити процес облаштування нового житла, ретельно попрацювали над асортиментним наповненням нового магазину.

Тут буде і широкий вибір посуду в різних цінових категоріях – від «першої ціни» до витонченого японського фарфору Narumi, і велика «спальна зона» з базовими товарами й аксесуарами для сну: матрацами, подушками, ковдрами, піжамами, капцями, постільною білизною тощо. Також у покупців буде можливість замовити практично будь-який нестандартний матрац за індивідуальними розмірами з понад 600 моделей», — зазначає директор напряму ДЕКО мережі «Епіцентр» Анна Бондарєва.

Мета «Галерей ДЕКО» — зробити процес покупок легким та зручним для кожного, тому акцент робиться на індивідуальні консультації відвідувачів та додатковий сервіс. Зокрема, у новому магазині працюватиме онлайн-вітрина для здійснення швидких омніканальних покупок. З її допомогою покупці зможуть робити додаткові замовлення в інтернет-магазині epicentrk.ua (за браком, наприклад, конкретного розміру чи кольору товару в магазині) та оформлювати їхню доставку.


У «Галереях ДЕКО» в ТРЦ Retroville будуть збережені всі візуальні особливості нового рітейл-концепту — від ретельно продуманої навігації й зонування до фокусування уваги на товарах за допомогою професійного освітлення та стильної чорно-білої кольорової гами обладнання.
«Наразі ми експериментуємо з розмірами нашого нового формату «Галерей ДЕКО» в українських ТРЦ та водночас кастомізуємо наші нові магазини, надаючи власний неповторний образ кожному з них», — наголошує Анна Бондарєва.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK