Архідея

Творча дискусія з медіа-художником Степаном Рябченко

Вас захоплює цифрове мистецтво і ви бажаєте дізнатися ще більше? Задати питання знаним медіа-художникам та поспілкуватися з ними у невимушеній атмосфері? Творча дискусія з медіа-художником Степаном Рябченко: про цифрове мистецтво та філософію його життя.


kzo_3027

Тоді ми чекаємо на вас 1 жовтня о 17:00 на першій творчій зустрічі з відомим українським митцем з Одеси, учасником проекту “ПЕТЛЮК РЯБЧЕНКО САЙ" - Степаном Рябченко. Рябченко - один з лідерів в області цифрового мистецтва і мистецтва нових медіа, учасник міжнародних проектів і бієнале.


kzo_3020_02

Без його робіт не проходить жодна знакова виставка українського сучасного мистецтва, а частина з них експонувалися в найпрестижнішій лондонській галереї Saatchi Gallery, а також музеях Нью-Йорка, Москви, Відня, Будапешту, Варшави, Вільнюса, Братислави та в інших містах.


kzo_3024

У 2015 році Рябченко увійшов до списку 30 успішних українців віком до 30 років за версією Forbes. У 2012 році став лауреатом міжнародного конкурсу сучасної скульптури «Kyiv Sculpture Project», а в 2011 - був номінований на Премію PinchukArtCentre. Роботи Степана зберігаються в багатьох приватних та музейних колекціях в різних куточках світу. В своїй творчості він використовує сучасні комп’ютерні технології і програми, балансуючи на межі класичних і нових медіа, а його роботи розмивають межі між класичною картиною і цифровим зображенням.


kzo_3040

Про те, як художник прийшов до сучасного медіа-мистецтва через архітектуру, а також про творчий досвід, знакові роботи, участь у світових проектах, про свою філософію творчості та життя Степан Рябченко розповість на зустрічі вже в цю неділю. Під час дискусії ви матимете змогу почерпнути багато цікавого на тему digital-арту та отримати відповіді на питання безпосередньо від художника. Тільки реальне спілкування!


kzo_3091


kzo_3028

Творча дискусія відбудеться в рамках виставки “ПЕТЛЮК РЯБЧЕНКО САЙ", на якій експонуються арт-об’єкти, створені за допомогою цифрових технологій – цифрові полотна, 3D-проекції та відео- інсталяції. Учасники виставки – провідні медіа-художники України, Сергій Петлюк, Олексій Сай та Степан Рябченко.


kzo_3520

Нагадуємо, що виставка цифрового мистецтва “ПЕТЛЮК РЯБЧЕНКО САЙ" триває до 15 жовтня на 7-ому поверсі ЦУМу. Вхід на експозицію для всіх бажаючих – вільний.
До зустрічі!


kzo_3545_01

Фото: Катя Золотухіна

Локація: ЦУМ, 7 поверх
Дата: 1 жовтня о 17:00
Подія в Facebook

Додаткова інформація:

Організатори проекту: Sky Art Foundation, Business Gallery Ukraine. Партнер: Ring Ukraine

Sky Art Foundation - благодійний фонд, який був заснований восени 2014 року за ініціативи Дмитра Палієнка. Мета організації – підтримка та розвиток нового покоління українських сучасних художників, а також сприяння міжнародним культурним обмінам та інтеграції української культури у світовий арт-контекст. Фонд веде активну виставкову та благодійну діяльність, займається організацією міжнародних арт-проектів.

Business Gallery Ukraine - арт-фонд заснований відомою художницею і бізнес-леді Вітою Кравчук спільно з директором івент-простору Graf Мариною Присяжною . Головне завдання фонду - популяризація та просування сучасних, перспективних і молодих українських художників.

Ring Ukraine– R&D центр в Києві, що працює в області штучного інтелекту, займається аналізом інтелектуальних даних та розробкою програмного забезпечення в стандарті ML. Розробка компанії – розумний відео-дзвінок, в основі якого лежать технології: computer vision, machine learning, face recognition та object detection, ціль якого зменшити кількість злочинів в житлових кварталах.

За детальнішою інформацією звертайтеся: +38 067 401 13 98 - Марія Кузнік, Sky Art Foundation.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK