Архідея

Персональна виставка Семена Щербини

2 серпня о 18.00 у арт-просторі Lera Litvinova Gallery відбудеться відкриття персональної виставки Семена Щербини «Ландшафт Україна».

dream_of_amsterdam_90100_.2015

Семен Щербина гідно представляє Україну на міжнародній арені, адже його роботи доповнюють фонди колекціонерів з  Данії, Італії, Швеції та інших країн. Художник у ранній період своєї творчості обрав реалістичний напрям та іконопис. Розвиваючись і трансформуючись, Щербина шукав нові смисли для своєї творчості і знайшов їх в поєднанні пейзажу та портрету в абстрактній манері. Зараз автор працює в жанрі абстрактного живопису, зображує світ, прислуховуючись до своїх почуттів та емоцій.

Семен Щербина використовує фарби, форми, лінії і текстури, які важко уявити окремо, проте на полотнах вони оживають і створюють гармонійні поєднання. Роботи ґрунтовно модифіковані підсвідомістю і фантазією художника, але при цьому дають змогу кожному глядачеві сприйняти намальоване по-різному. Картини автора динамічні та неоднозначні.

Куратором проекту виступає Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджер та директор Lera Litvinova Gallery. Вона зазначає: «Абстрактне мистецтво надає художнику можливість для експерименту, використання оригінальних творчих прийомів та експресивної виразності. Багатогранні ідеї втілюються в реальність за допомогою абстрактних фігур, ліній, форм, що поєднуються з кольором і дозволяють митцеві передати свій внутрішній стан».

«Кожне полотно несе у собі певний настрій, закладений автором. Мистецтво – це дивовижна річ, що дозволяє як виражати емоції, так і отримувати їх» - відмічає  Галина Шабшай, директор Shabshai Upgrade System, член Міжнародної Асоціації Енне-типології IEA (Каліфорнія).

 

м. Київ, вул. Звіринецька, 47.

Вхід вільний. www.llitvinova.com

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK