Архідея

Варіації стилістики керамічних плиток

Варіації стилістики керамічних плиток для кухні, ванної кімнати або зали різноманітні, як і сама стилістика житлових приміщень. Середземноморський стиль дуже схожий на кантрі, який нам близький і дозволяє створити сільський затишок. Сільський стиль різноманітний, як і національний колорит - французький, іспанський, американський, український ... Класика теж представлена в різних античних і римських малюнках. 

b775d00ea219-min

Середземноморський стиль

Створити атмосферу середземноморського будинку дозволить плитка під сланець, граніт, цеглу, травертин або теракоту з нарочито грубуватими фактурами, як в іспанських варіантах. Матова шорсткість поверхні з м'якими щербинками придасть особливий колорит і відчуття душевної теплоти і затишку родинного будинку.


8176b3bf52280855166f1bb0073cd19bb7


bolonia

Адже плитка в стилі натурального каменю придає всій кухні теплу палітру в фарбах землі, властивих країнам Середземномор'я. Це і коричнево-червоні відтінки, і жовтувато-глиняні, і сіро-білі, які продиктують колірну гамму всього інтер'єру або будуть контрастувати з ним.


stil3.

Якщо кахель на підлозі з орнаментом посередині у вигляді цегли або глини в світлих теракотових, бежевих і пісочних тонах, а текстиль в відтінках бузку і лаванди, вам вдасться відтворити на кухні картинку житла з французького Провансу. Додайте кілька витончених декоративних елементів, які збігаються за кольором з кахлем, - і сільський колорит віднайде нотки паризького шарму.


plitka-v-stile-pechvork37

Плитка під мармур
Фахівці рекомендують застосовувати практичний кахель для підлоги кухні з різними імітаціями натуральних матеріалів. Зазвичай це копія текстури під мармур, малюнок якого відтворює поверхню мармурової породи з прожилками і природними візерунками.


1-min

Плитка для кухні або кімнати під мармур нагадує про палацові підлоги, викладені фрігійським, анатолійським, іспанським мармуром - кращими варіантами для класичного інтер'єру під мармур.


0701149


1307202424_1

Підібрати можна як малюнок, колір і фактуру, так і розміри, що відповідають габаритам приміщень. Підлоговий кахель під мармур гігієнічний і теплопровідний, тому під нього без проблем можна влаштувати систему «тепла підлога».


2013-04-17_mramornaya_plitka_01


13671241135071_w1920h1440

Під дерево і ламінат

Плитка під дерево і ламінат – відмінний варіант для екологічного приміщення кухні в стилі кантрі, Прованс або класики. Дерево завжди в моді, проте натуральні дощечки не завжди безпечні в кімнаті з вологою і парою, тому багато в чому поступаються підлозі з кераміки, що витримує будь-який бруд і затоплення.


62_vives-faro--6-


35_2082_15012016113827_2.

Проблеми зі стилем розв'яже кахель, що імітує природу деревних порід або під ламінат. Як правило, плитка для підлоги ректифікована або безшовна і укладається стик в стик або зі швами, які візуально не видимі. Ніхто й не здогадається в «підміні» натурального паркету. А у варіанті безшовного кахлю під ламінат виграє ваша підлога, ставши красивою «обманкою» для гостей.


ape_ceramica_eco


ape_ceramica_eco_2

Якщо хтось сумнівається у виборі між кахлем під ламінат і справжнім ламінатом, то пам'ятайте, що в основу виготовлення практичною і довговічною кераміки для підлоги під ламінат закладені натуральні і не токсичні глини.


la_faenza_le_essenze


opoczno_naturale

Імітація фактур

Є і незвичайні фактури, які імітує кахельна плитка. Наприклад, практична плитка для кухні під шкіру - відмінний привід створити розкішний інтер'єр, в якому жоден гість не залишиться байдужим.


plitka_pod_kozhu_krokodila_3


5603ab405f66a

А в килимовому або стилі текстильного жаккарда підлога стане схожою з арабською в'яззю в східному стилі.


fanal-carrara

Рогожка створить інтер'єр в сільському стилі або більш вишуканому японському. Метал в інтер'єрі кухні присутній завжди, але ось кахель на підлозі з металевим блиском - новинка. А головне, що ніхто й не здогадається в підміні слизького металу на більш практичний кахель.


onix


plitka-ruggine-venis-681_1_01

Морські «бульбашки» або корали в інтер'єрі бувають не тільки в акваріумі, але на стінах і під ногами - прекрасна можливість продовжити коротку відпустку.


3ea25ddab5cf4e72d1c44d7f64ba6c36


01_03

Яскраві джунглі змусять подумати про відповідну обробку стін, однак любителів джунглів це порадує.


5_31


26394-preview26

Золото і кристали говорять самі за себе, адже, як відомо, золота багато не буває. І хто не погодиться, що мати під ногами «золотий» кахель - одне задоволення!


01_02


article-dune-emphasis-ceramica-3


snimok_10


 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK