Архідея

Епіцентр відкриває нові концептуальні салони — «Студія світла»

Національна мережа торговельних центрів «Епіцентр» запускає новий формат відділів декоративного освітлення — концептуальні салони «Студія світла».

Перший інноваційний салон уже відкрито у Вінниці, у ТЦ «Епіцентр» (вул. Батозька, 1). До кінця 2020 року «Салони світла» відкриються в торговельних центрах Львова та Хмельницького.
«Студія світла» — це сучасний інноваційний простір, де зручно, комфортно та затишно робити покупки. Враховуючи останні ринкові тренди, було збільшено частку світлодіодного освітлення, оскільки зараз понад 60 % припадає на продажі економічних, технологічних та функціональних LED-світильників та LED-ламп. Також суттєво збільшено асортимент «розумного» освітлення, бо саме smart-технології все більше завойовують увагу споживача», — зазначає виконувач обов’язки директора напряму «Електротехніка» компанії «Епіцентр К» Ангеліна Бурлакова.


Асортимент «Студія світла» було істотно трансформовано, а всі товари розділено за напрямами та стилями, що дає змогу покупцеві швидко знайти елементи освітлення в потрібному стилі: сканді, лофт, мінімалізм, модерн та інше.
У колекціях «Студії світла» тепер можна знайти декоративні освітлювальні прилади із нових колекцій 2020/2021 рр. А величезний вибір моделей, форм, кольорів та матеріалів — понад 8500 позицій — дає можливість здійснювати креативні експерименти та втілювати найсміливіші дизайнерські рішення.
«Правильно підібране освітлення допомагає організувати необхідний фоновий простір для роботи та відпочинку, розставляти творчі акценти, та загалом довершувати дизайн інтер’єру», — наголошує Ангеліна Бурлакова.
У планах компанії «Епіцентр» відкрити концептуальні салони «Студія світла» в усіх великих торговельних центрах мережі.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK