Архідея

Переваги акрилових ванн перед чавунними

Чому так популярні акрилові ванни? Тому що вони гнучкі, незвичайні за формою, зручні, витончені, стильні і компактні. Білосніжна основа акрилової ванни буквально відштовхує бруд і не темніє з часом, за нею легко доглядати і можна навіть відновлювати за допомогою спеціальної пасти пошкоджені ділянки і сколи.
Акрилова ванна


akrilovaya-vanna

Чавунна ванна


vanna-chugunnaya-goldman-glossy

Акрилові ванни виробляються з високотехнологічної пластмаси, що складається з суміші складних полімерів і володіє особливою міцністю, пружністю і довговічністю. Акрил затребуваний через свою теплоту, простотою в обслуговуванні і здатності набувати при формуванні округлі контури.

Акрилова ванна


__appollo_ts-1705

Чавунна ванна


goldman_gloss


roca_akira_170x85

Акрил для більшої міцності і жорсткості армують, завдяки чому він стає суперміцною сировиною для ванн. Він добре відомий своєю глибокою та ніжною гаммою, глянсовим та непористим покриттям поверхні.


cersanit_ariza_160x90

Перевагою акрилових ванн є здатність відновлюватися після подряпин - досить затерти пошкоджене місце наждачним папером. Акрилові вироби витримують високі температури і вплив ультрафіолетового світла, протистоять термічному крекінгу і стійкі до хімічних речовин, грибків і плісняви.


cersanit_nano_150_

Акрилова ванна витримує до 600 кг, дуже добре зберігає тепло, так що вам не потрібно турбуватися про те, що вода швидко охолоне під час прийняття ванни.


_cersanit_joanna_160x95_

Завдяки якостям матеріалу, акрилові ванни лідирують за симпатіями покупців і навіть перевершують по якостям популярні чавунні ванни. А саме:
• Ванна акрилова досить легка - всього 30 кг. Для порівняння вага чавунної моделі в середньому 120 кг, через що чавунну ванну складно транспортувати і встановлювати. А з доставкою і установкою акрилової ванни впорається одна людина.

Акрилова ванна


cersanit_korat_170x70

• У чавуна теплоємність вище, ніж у акрилу, але якщо вода в чавунній ванні вистигає на 1 ° C протягом 10 хвилин, то в акрилової - за півгодини.

Чавунна ванна


vanna-chugunnaya--razmery-na-lyuboj-vkus-2

• Реставрувати пошкоджену акрилову площину просто і швидко. А емальоване покриття чавуну рідко піддається відновленню. Після декількох років зносу, покриття акрилової ванни може бути відполіроване до глянцевого блиску, що неможливо зробити з емаллю на чавунному виробі.

Акрилова ванна


kolo_pasja_160x80

Чавунна ванна


.jpg_111


__recor_antique_180x77

• Акрилові ванни не ковзають, а чавунні неймовірно слизькі. Виробники чавунних виробів навіть пропонують спеціальні гумові килимки. В акрилові ванни килимки не потрібні.

Акрилова ванна


_cersanit_lorena_150x90

Чавунна ванна


.jpg_110

• З пластичного акрилу виготовляють різноманітні за формою та конфігурацією вироби. Ви можете замовити акрилову ванну будь-якої форми, яка додасть всьому приміщенню індивідуальність. Чого не можна сказати про чавунні ванни, все розмаїття яких в прямокутних моделях, що розрізняються розмірами. Є також кутові варіанти, які функціональні і практичні, але далекі від витонченості.

Акрилова ванна


cersanit_lorena_170x70

Чавунна ванна


6-3-1-1024x1024

• Акрилові вироби доступні за помірними цінами. Чавунні, як правило, на порядок дорожчі. Однак вартість ванни акрилової в складних формах і з товстими стінками з декількох армованих шарів акрилу практично ідентична чавунній.

Акрилова ванна


akrilovaya-vanna--osobennosti--nedostatki--montazh--vybor-3

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK