Архідея

Різновиди кахельної плитки для ванної кімнати

Кахельну плитку для ванної від інших матеріалів відрізняє декоративність, рельєфність, глянцевий блиск, різноманітна палітра, красиві текстури. І звичайно, дивовижна зносостійкість і міцність, довговічність і здатність не втрачати первісний вигляд довгі роки.

sanchis_legend_legend_crema

Широка різноманітність стилів, розмірів і текстур колекцій кахельної плитки для ванної дозволяють візуально змінити приміщення ванної. Якщо ви цінуєте натуральні природні матеріали з їх природною текстурою і натуральною палітрою, вам припаде до душі екологічно чиста і безпечна керамічна плитка - обпалена суміш глини, піску і мінералів.


dizajjn-interera-vannojj-malenkojj-0_03


azulev_vanity_01

Види кахельної плитки
Для виготовлення кахельної плитки використовують різні матеріали. Та ж глина буває червона і біла, а її властивості залежать від кар'єрів, де вона видобувається. Різні технологічні процеси при виготовленні плитки дозволяють виробляти різновиди керамічної плитки: майоліку, особливо міцна плитка терралья, котто, керамічний граніт (грес) і клінкер.


bolshaya-plitka-v-malenkoj-vannoj_01


vannaya_komnata_4_kv_m_102

Для ванної кімнати можна вибирати серед колекцій плитки, покритої глазур'ю і без неї:
• Неглазурована плитка має однорідну структуру і рідко буває з малюнками. Найчастіше вона однотонна.


dizajn-interera-kvartiry-studii-47-kv-m5_02


aparici_carpet

• Глазурована плитка завдяки скловидному покриттю володіє твердістю і хорошими водовідштовхувальними властивостями. Вона може бути кольоровою, орнаментальною, текстурірованною і обов'язково з глянцевим блиском.


2175-863x1024


almera_gapchinskaya

Глазур, що покриває поверхню кахлів, - це склоподібна структура на поверхні плитки. Вона перетворює керамічний виріб в точну імітацію природних матеріалів. Це оригінальні текстури дерева, каменю, мармуру, позолоти або срібла.


absolute_modern


french_lake_white_semiplan.int

Кахельна плитка для стін у ванній кімнаті може бути різною за зовнішнім виглядом і ціною, але обов'язково - якісною. Це означає низьке водопоглинання - до 7% і стійкість до хімічної дії класу А, АА.


duomo__novogres_02


azulev-vanity-1_enl_01

Плитка на підлогу для ванної може мати низьку зносостійкість, так як приміщення ванної - місце з невисоким ступенем прохідності і мінімальними фізичними навантаженнями на підлогу. Тому клас стирання може не перевищувати 1 і 2. Деякі фахівці все ж вважають, що коефіцієнт зносу кахельної плитки для ванної має дорівнювати 3.


_scala_natural


detalle_barmoral_grey_59x59_05_detalle_alta_cmyk_low_res


mosaic_balmoral_hexa_poli_moss_018125_low_res_01

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK