Архідея

Реклама Найвідоміші будинки знаменитостей

Чиї будинки найсильніше вражають уяву, привертають увагу мільйонів людей у всьому світі? Звичайно ж, будинки зірок.

Чиї будинки найсильніше вражають уяву, привертають увагу мільйонів людей у всьому світі? Звичайно ж, будинки зірок. Деякі знаменитості вибудовують розкішні особняки, які не мають аналогів у світі. Інші - зробили б свій дім місцем паломництва навіть якби він був справжньою хатиною.

Що ж, у кожного своє хобі - хтось воліє грати онлайн азартні ігри, а хтось – облаштовувати особняки на сотнях акрів. Представляємо вам добірку найцікавіших і найзнаменитіших будинків зірок.

ТОП-3 найбільш популярних будинків світових зірок

  1. Грейсленд, вілла Елвіса Преслі

Це, мабуть, найвідоміший будинок знаменитості у світі. Король рок-н-ролу придбав маєток у 1957-му році. Він назвав це придбання виконанням обіцянки, даної колись мамі. Юний Елвіс обіцяв їй, що одного разу стане багатим і житиме гарно.

Маєток збудований у колоніальному столі. Роком його споруди називають 1939-й. Грейсленд розташований у передмісті Мемфісу і займає 14 акрів землі.

Будинок складається з 23 житлових кімнат, що розташовані на двох поверхах. Крім основної будівлі, маєток включає господарські прибудови, офіс, водойму, персональний цвинтар сім'ї Преслі, сад та стайні з усім необхідним господарством. Тут же було обладнано пересувну студію для запису пісень.

Елвіс Преслі перетворив маєток Грейсленд у свій невеликий рай, в якому містилося все потрібне співаку. Він часто змінював обстановку, займаючись дизайном. Востаннє це було зроблено після розлучення з дружиною Прісціллою.

Після смерті Елвіса, 1982-го саме Прісцілла Преслі відкрила будинок для відвідування шанувальниками співака. Сам співак похований на цвинтарі у Грейсленді, як і його єдина дочка Лайза-Марі, батьки та онук.

  1. Будинок  Джона Леннона

Будівля, в якій виріс лідер Бітлз, не відрізняється чимось особливим. Але для фанатів Джона Леннона воно стало постійним місцем паломництва.

Особняк розташований у Ліверпулі по вулиці Менлав Авеню. Саме в ньому юний Леннон навчався грати на гітарі та написав свої перші хіти. Музикант прожив у батьківському будинку з 5 до 23 років.

Наразі він відкритий для відвідування всіма бажаючими. Вдова Леннона Йоко Оно особисто простежила за відновленням оригінальної обстановки, яка занурює життя юного Леннона.

Для поціновувачів Бітлз будинку Леннона вважається частиною обов'язкової екскурсійної програми, поряд із притулком Strawberry Field та будинком Пола Маккартні.

  1. Неверленд - маєток  Майкла Джексона

Ще один всесвітньо відомий маєток поп-короля, але зі скандальною славою. Будинок був збудований 1882-го року, а вже 1988-го його придбав Майкл Джексон. Поп-король провів у Неверленді 15 років життя, доки не помер у 2009-му році. Він особисто перейменував маєток відповідно до казкової країни з історії про Пітера Пена.

Однак, знаменитим цей будинок став не за свою розкіш та багатство. У 2003 році Майкла Джексона звинуватили в педофілії, яка нібито відбувалася в Неверленді. Згодом маєток фігурував у багатьох розслідувальних матеріалах про співака, включаючи скандальний фільм "Покидаючи Неверленд".

А що у нас?

Щодо українських знаменитостей, то їхні будинки не відрізняються особливою фантазією. Як правило, вони є дво-триповерховими особняками під Києвом, приховані від очей фанатів за високими парканами.

Найбільш сучасні знаменитості будують свої особняки за "зеленими технологіями" - екологічні матеріали, сонячні батареї. Але частіше діячі шоу-бізнесу віддають перевагу старому-доброму стилю "дорого-багато".

Серед незвичайних елементів у будинках українських селебрітіз можна назвати:

  • У Павла Зіброва на ділянці є 4 сотки городу.

  • Тіна Кароль завела собі кімнату для подарунків від фанів. Інша особливість у її особняку – 213 рожевих кущів з яких знаменитість готує смачне варення.

  • Будинок Олі Полякової виконаний цілком із дерева. На його території розташована ферма, де зірка особисто займається виготовленням сиру з козиного молока.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK