Архідея

Культурний центр у Швейцарії за проектом Бернара Чуми

Після тривалого будівництва відчинила свої двері нова будівля найстарішої приватної школи в Швейцарії - культурний центр Carnal Hall. 

Проект культурного центру розроблений американським архітектором-деконструктивістом, письменником і педагогом Бернаром Чуми у співпраці з архітекторами з бюро Architectes Fehlmann.


129422

Будівля центру виступає в якості концертного залу, центру мистецтв і культури для престижної школи-інтернату Le Rosey, розташованої в Ролле, Швейцарія. 


rosey-carnal-hall-by-bernard-tschumi-01

Діаметр купола 80 м.


tuchschmid_carnal_hall_6

В будинку знаходиться зал для глядачів на 800 сидінь для концертів, театру і конференцій. В суміжних кімнатах розташовані музичні класи, практичні номери для інструментів, хору, оркестру та художніх студій, багатофункціональний виставковий простір, невеликі кабінети для факультативних занять і простору бібліотеку.


20140913191308718

Виняткова та елегантна архітектура будівлі вражає простотою, сучасністю і красотою. Дах з нержавіючої сталі має площу 4'900 м2 покриття сталевої конструкції вагою більш ніж 570-тонн. Грайливо інтегровані світлові люки мають площу скла 150 м2.


rosey-carnal-hall-by-bernard-tschumi-13


rosey-carnal-hall-by-bernard-tschumi-14


http://www.tschumi.com/

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK