Архідея

НАЙЕФЕКТИВНІШІ СПОСОБИ ВІЗУАЛЬНО ЗБІЛЬШИТИ КІМНАТУ

Як візуально збільшити розмір кімнати?

ЗВІЛЬНІТЬ ВІКНА ВІД ЗАЙВИХ ПРЕДМЕТІВ

Маєте вікно у кімнаті? Подбайте про те, щоб воно не було заставлене зайвими предметами або квітами. Чим більше світла потрапляє в кімнату, тим просторішою вона буде здаватися візуально.

ШТУЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Варто використовувати всі можливості освітлення, зокрема штучного. Правильно обрані й розташовані освітлювальні прилади (як-от лампочки по периметру стелі) також допоможуть візуально збільшити площу.

ДОДАЙТЕ ДЗЕРКАЛ

Віддзеркалення сприятиме збільшенню простору кімнати. Тож прикрасіть приміщення дзеркалами, щоб візуально її розширити. А коли навпроти люстерка розташувати картини або меблі – це додасть особливого шарму інтер’єру.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ СВІТЛІ ВІДТІНКИ

Хоча темні кольори в інтер’єрі здатні створити затишну та романтичну атмосферу, проте вони так само поглинають світло, зменшуючи простір. Обирайте світлий колір для підлоги та стін, щоб зробити кімнату виразнішою. Не варто забувати і про стелю, яка повинна бути пофарбована у подібні тони. Для цього рекомендуємо використовувати фарбу Śnieżka Mattlatex Brilliant, яка допоможе досягти бездоганного матового покриття та приховати незначні нерівності. Фарбі властива висока стійкість до частого миття та відміна покривна здатність. Завдяки високим експлуатаційним характеристикам цей декоративно-захисний виріб може застосовуватися в будь-якій кімнаті – від коридору до кухні.

Окрім того, фарба Śnieżka Mattlatex Brilliant пройшла екологічну сертифікацію та позначена екомаркуванням «Зелений журавлик».

ПРИБЕРІТЬ ЗАЙВІ ПРЕДМЕТИ ДЕКОРУ

Картини, подушки і лампи можуть надати жвавості порожній великій кімнаті, однак не слід їх використовувати у маленькому приміщенні. Значна кількість аксесуарів в такому інтер’єрі буде лише заважати та зменшувати простір. Відтак радимо обмежитися мінімальною кількістю предметів у малій кімнаті.

СЕКРЕТ – В ОПТИМІЗАЦІЇ

Оптимізуйте простір за допомогою розкладних або високих шаф з великою кількістю полиць. Такі меблі не тільки допоможуть все вдало впорядкувати і зберігати в одному місці, але додадуть відчуття простору навіть у найменшій кімнаті.

Головне правило – меблі не повинні бути громіздкі. Мудрим рішенням для візуального збільшення простору буде вибір меблів із ніжками, особливо коли йдеться про такі великі, як диван чи ліжко. Меблі на ліжках не обтяжуватимуть кімнату, а простір під ліжком можна ефективно використати.

Є багато простих рішень, які допоможуть зробити вашу маленьку житлову площу привабливішою, а також функціональною.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK