Архідея

Реклама Поєднання вітальні: створення багатофункціонального простору

Поєднання вітальні з іншими кімнатами в будинку допоможе розширити простір, зробити його багатофункціональним, затишним та сучасним.

Поєднання вітальні з іншими приміщеннями у будинку

Питання суміщення вітальні з однією або кількома кімнатами цікавить багатьох власників будинків і квартир, оскільки таке перепланування дозволяє розширити простір і зробити його багатофункціональним. Це цілком реально, головне все зробити правильно.

Одне ціле

Об'єднання – поняття різнобічне. Найчастіше воно дозволяє щось поліпшити, вдосконалити. Так, поєднання в PM casino живих та електронних ігор залучило до закладу більше гравців, зробило його популярнішим та цікавішим. Те саме можна сказати про перепланування житла. Одне ціле – головний принцип такого підходу.

Так, покриття для підлоги у вітальні і суміжній кімнаті повинно бути однаковим, обов'язково зносостійким і не вимагати складного догляду. Якщо вітальня переходить на кухню, слід зробити перехідну зону: сходинку, смугу з плитки тощо. Коли вітальня поєднана зі спальнею, чудовим рішенням буде ламінат або паркет.

Єдине покриття підлоги, що «переходить» з однієї кімнати в іншу, візуально розширює простір, робить інтер'єр цілісним, позбавляє проблем зі стиками.

Сценарії обстановки кімнати

Якщо в житлі немає багато кімнат, вітальня напевно стане універсальною і використовуватиметься для:

  • прийому гостей;
  • роботи за комп'ютером;
  • фізичної зарядки;
  • малювання за мольбертом;
  • організації фотосесій та іншої діяльності.

У будь-якому випадку кімнату слід приготувати до будь-якого призначення, надавши їй можливість перевтілюватися із зони відпочинку та вечірок до спокійного кінотеатру, офісу, спортзалу, додаткового місця для ночівлі.

Меблеві рішення

Трансформація вітальні неможлива без меблів. Сьогодні у продажу є багатофункціональні дивани, столи та інше. Ідеальним рішенням стануть модульний компактний диван, який легко складається, та стелаж вздовж стіни. А також міні-бар, що висувається, стіл/консоль з відкидними стулками та інші предмети меблів, здатні з легкістю трансформуватися.

На природі

Тренд останніх двох років – додавання в інтер'єр рослин та його оформлення у природному стилі. Це розслаблюючі природні тони, натуральні матеріали, плавність форм у стилі поєднання рослин, шпалери із зображенням пейзажів, флоральні малюнки або фотографії. Більше відтінків зеленого – і мети досягнуто: створено заспокійливий простір, який на рівні почуттів заповнить прогалину між людиною та природою.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK