Архідея

Реклама Топ 10 кімнатних рослин для жіночого щастя

Топ 10 кімнатних рослин для жіночого щастя
Досвідчені експерти знають, що всі кімнатні рослини мають ту чи іншу енергетику, що створює загальну атмосферу у приміщенні.

Проте, більшість із нас сприймають квіти лише як елемент декору. Ми вибираємо ту чи іншу рослину тільки за зовнішніми ознаками і навіть не замислюємося, що деякі з них можуть позитивно впливати на наше життя, а інші можуть його зіпсувати.

Чому важливо вибрати для дому лише вазони з позитивною енергетикою?

Хороша енергетика в домі вкрай важлива, адже, вона не лише впливає на настрій господарів, але й на їх дієздатність, мотивацію та бажання досягати чогось нового щодня. Це теж саме, що грати в онлайн казіно України чи інші ігри з хорошим настроєм. Якщо у гравця все добре у житті, він налаштований позитивно та впевнений у власній перемозі. Звичайно, в таких ситуаціях важко переконати його у зворотному і навпаки.

Гармонія в домі та хороша енергетика дозволяють людині відпочити та розслабитись після важкого робочого дня, вона заряджає нас силою та енергією і дарує відчуття комфорту. Не дарма, ми звикли називати наш дім фортецею. 

Якщо у домі все добре, в нього хочеться повертатися знову і знову. І впливати на гармонію в домі можуть не лише люди, але й кімнатні рослини. Такого висновку дійшли американські вчені, які досліджували дане питання протягом багатьох років. Експерти стежили за життям та розвитком відносин між сімейними парами, які мали в домі певні кімнатні рослини. Цікаво, що через кілька років у одних пар стосунки повністю зіпсувались, а в інших вийшли на новий рівень. При цьому, всі пари жили в однакових умовах. 

10 кімнатних рослин, які позитивно впливають на атмосферу в домі

До вашої уваги перелік кімнатних рослин, які допоможуть вам жити в гармонії не тільки з собою, але і з оточуючими:

  1. Спатифілум, який в народі називають "жіноче щастя". Крім зовнішньої краси ця рослина має сильну позитивну енергетику і в будинку, де вона росте, жінка ніколи не буде самотня.

  2. Сенполія (узамбарська фіалка). Фіалки – це завжди символ миру та кохання. Ці рослини здатні згладжувати гострі кути в сімейному житті і несуть гармонію та порозуміння в будинок. 

  3. Гібіскус (китайська троянда), який символізує любов і пристрасть. Саме такі зміни принесе у ваше життя гібіскус, якщо ви наважитесь поселити його у своєму будинку.

  4. Хойя несе до будинку сімейний затишок.

  5. Мірт символізує міцний шлюб. Саме тому в деяких країнах цю рослину прийнято дарувати новоспеченим парам. У сім'ях, де в будинках є мирт, гармонія та порозуміння панують завжди.

  6. Аіхрізон приносить щастя своєму власнику, а за ретельний догляд щедро дякує.

  7. Калатея приносить гармонію в сім'ю.

  8. Хлорофітум. Рослина і у догляді невибаглива, і принесе користі достатньо.

  9. Оксаліс завжди приносить любов, допомагає відновлювати розірвані шлюби та загалом позитивно впливає на життя свого власника.

  10. Антуріум. Це чоловіча квітка, яка несе у собі потужну чоловічу енергетику. Ця рослина допомагає чоловікам знайти своє щастя, адже надає їм чоловічої сили. 

Звичайно, це не повний перелік “корисних” кімнатних рослин, проте, перелічені вище квіти точно принесуть гармонію та порозуміння у дім, а своєю красою будуть зачаровувати господарів щодня.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK