Архідея

Український PassivDom – перший автономний розумний будинок в світі

В рамках конференції «Енергоощадна еволюція. Будинок майбутнього» українською компанією був представлений інноваційний стартап модульного будинку, який має серйозні шанси стати найтеплішим в світі.

55-3-e1468524903456

За словами розробників, інноваційна система PassivDom дозволяє побудувати абсолютно автономний від централізованих джерел опалення, електропостачання, а також системи газо- і водогону будинок, який буде використовувати виключно сонячну енергію.


home-2-e1467709262365_01


passivdom3

• Абсолютна автономія і свобода від ліній електропередач, газопроводів і водопроводу
• Скрізь, де ви знаходитесь: в центрі Нью Йорка або високо в Андах, PassivDom створить ідеальні умови життя.
• Будинок 100% енергії самодостатньою, вона нагрівається і умови повітря і має систему зберігання води.
• Енергетична незалежність PassivDom: будинок на 100% залежить від енергії і забезпечує себе сонячної енергії в будь-яких кліматичних умовах.


ks1rumut

Тепер ви можете забути про рахунки за комунальні послуги, а також користуватися екологічно чистий спосіб життя. PassivDom – це найтепліший будинок в світі. Завдяки використанню сучасних матеріалів і технологій ізоляції, PassivDom залишається теплим взимку і прохолодним літом. Завдяки використанню сучасних матеріалів і технологій ізоляції, PassivDom залишається теплим взимку і прохолодним літом. Це призводить до абсурдно низькі витрати на технічне обслуговування житла.


oteli-v-machu-picchu

PassivDom не вимагає підключення до електричних мереж або газопроводу електричної.
Ви отримуєте будинок повністю готовий до проживання. Це походить на готельний номер; повністю закінчена всередині і зовні. Опалення, вентиляція, сонячна електрика і побутові прилади все включено. Вся система тонко налаштовані і готові до роботи.


ukraine-passivdom-ecotechnica-com-ua-2_1

Термін служби такого диво-будинку оцінюється в 20 років, до того ж виробниками надається гарантія на перші 5 років експлуатації, включаючи стіни, техніку і меблі. Основа (каркас) PassivDom роздруковується на промисловому 3D-принтері.


ukraine-passivdom-ecotechnica-com-ua

Протягом дня здійснюється доставка конструкції на місце збірки. Важливо, що управляти системами розумного будинку можна зі смартфона. Ще однією відмінною характеристикою PassivDom його мобільність: розібрати і зібрати його знову не складе особливих труднощів. Тепер переїхати на нове місце можна не розлучаючись зі своїм коханим житлом.


ukraine-passivdom-ecotechnica-com-ua-5

PassivDom – це реальна можливість переміститися у відокремленому котеджі на природі. Де б ви не знаходилися, в горах, біля річки або під лісом, ваш будинок подорожує разом з вами, адже йому не потрібен фундамент. Берете ділянку землі в оренду, і насолоджуєтеся прекрасним видом з вікна.


ukraine-passivdom-ecotechnica-com-ua-6_01

Більш детальна інформацію про виробництво, характеристики, комплектацію та вартість на офіційному сайті розробників: passivdom.com

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK