Архідея

Як оновити книжкові полиці за один день: 5 ідей

luxuryaccommodationsblog.com
Інтер'єр будинку можна освіжити навіть за допомогою такої маленького і тривіального елемента, як книжкова полиця. І це не означає, що вам потрібно купувати нову полицю або стелаж. Є прийоми для оновлення старих.

 

luxuryaccommodationsblog.com

luxuryaccommodationsblog.com

Просто використовуйте кілька дизайнерських прийомів, щоб оновити старі полиці – це не важко і навіть цікаво. Насправді є багато способів зробити це, але ми покажемо вам найпростіший, самий популярний і доступний.

luxuryaccommodationsblog.com

luxuryaccommodationsblog.com

Прикрасьте задній фон

Книжкові полиці з якимось непоказним фоном виглядають не дуже яскраво, стильно і оригінально. Але ви можете пофарбувати стіну позаду полиць своїм улюбленим кольором, покрити її відповідними малюнками, картинами або фотографіями. 

luxuryaccommodationsblog.com

luxuryaccommodationsblog.com

Можна акцентувати шпалерами, розташувати орнамент. Крім того, ви можете використовувати старі (або нові) сімейні фотографії - просто прикріпіть їх до задньої частини полки за допомогою двосторонньої клейкої стрічки, і ця невелика деталь додасть вашому інтер'єру нотку тепла і сімейного затишку.

Давайте перевернемо!

Є ще одне свіже внутрішнє рішення для модернізації ваших книжкових полиць: просто переверніть книги, щоб ви могли бачити їх передні краї замість спинок, як це прийнято. Насправді, ви також можете відображати верхній і нижній краї - будь-який варіант буде виглядати втішним і стильним. Звичайно, ця ідея не зовсім практична і зручна для використання домашньої бібліотеки, але вона безумовно оригінальна і нетривіальна. 

Перефарбуйте

Давайте не будемо забувати, що книжкова полиця завжди може бути перефарбована. Виберіть свій улюблений колір або виберіть відтінок, який буде відповідати кольоровій гамі інтер'єру кімнати.

timeszp.com

timeszp.com

Якщо у вас виникнуть будь-які сумніви, віддайте перевагу білому кольору - він на 100% універсальний і підійде до будь-якого стилю інтер'єру. А можна в зелений, наприклад. До речі, вам не потрібно перефарбовувати весь стелаж - навіть одна контрастна полиця створить очікуваний драматичний ефект.

stroy-podskazka.ru

stroy-podskazka.ru

Перешикуйте книги

Якщо ви не хочете змінювати полки, ви можете поміняти книги на них. Ви будете здивовані, дізнавшись, наскільки різні не тільки бібліотека, а й вся кімната в цілому можуть виглядати після цієї невеликої зміни. Звичайно, книги будуть збережені в їх первинному стані, але порядок їх розташування на полицях можна трохи змінити. 

Одним з варіантів є поєднання вертикального і горизонтального розташування на різних полицях. Крім того, ви можете змішувати вертикально і горизонтально розташовані книги на кожній полиці.

luxuryaccommodationsblog.com

luxuryaccommodationsblog.com

Яскравим і ефектним варіантом є угруповання книг відповідно до кольорів їх корінців. І якщо у вашій домашній бібліотеці є красиві широкоформатні публікації, ви можете показати їх обкладинки, і вони стануть елегантними акцентами кімнати. Одним словом, спробуйте різні варіанти та знайдіть для себе єдиний і неповторний.

luxuryaccommodationsblog.com

luxuryaccommodationsblog.com

Додайте аксесуари

Ідеальний баланс між книгами і аксесуарами - ключ до стильного оформлення книжкових полиць. Ви можете додати статуетки, вази, квіткові горщики, підставки для книг, іграшки і т. Д Головне в аксесуарах - почуття поміркованості - вони повинні поєднуватися з книгами і зберігати візуальну гармонію.

Відмінна і модна ідея - додати включення в еко-стилі: миска з галькою, коралами, черепашками, гілками дерев - натуральні матеріали впишуться в будь-який інтер'єр.

timeszp.com

timeszp.com

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK