Архідея

Крісло для ботанів і вази-мандрівники Сергiя Махно

makhno
Український дизайн у Нідерландах: крісло для ботанів і вази-мандрівники Sergey Makhno Architects представить свій предметний дизайн на Dutch Design Week

 

Джерело: makhno

Студія Sergey Makhno Architects покаже свій предметний дизайн на Dutch Design Week. Це найбільша подія сфери у Північній Європі, котра збирає більше 2 тисяч дизайнерів і 300 тисяч відвідувачів із усього світу. Проходитиме 20-28 жовтня у Ейндховені. 

 

Джерело: makhno

Джерело: makhno


На виставці роботи студії будуть представлені на спільному українському стенді, котрий розкриє тему модернізму. Серед предметного дизайну, який побачать у Нідерландах, крісло «Ботан» і колекція ваз та світильників «Мандрівники». 

Джерело: makhno

 «Ботан» задумувався лампою, але трансформувався в «схованку» для диваків і книжкозалежних. Звуко-зоро ізоляція в положенні сидячи, лежачи, малюючи, уві сні. 

Джерело: makhno

Колись ми будемо жити зовсім в іншому світі. «Війна» і «телефон» стануть архаїзмами. Особистий простір більше ніхто не захищатиме, снідатимуть годинами. Цей світ збудують диваки, які не приймають світ сьогоднішній. Саме для них і був створений «Ботан». Він захищатиме кожну мрію від втручання зовнішнього світу, доки вона не стане планом. 

Джерело: makhno

Сет керамічних ваз і світильників «Мандрівники» (Travellers) подорожував роками і вбирав найдрібніші деталі націй, культур, палітр із найвіддаленіших куточків нашої планети, щоб потім розповідати історії, відомі тільки їм. Усі – зроблені вручну, однією людиною для іншої. На власному виробництві студії, в єдиному екземплярі. 

Джерело: makhno

 

Джерело: makhno


«Дуже важливо показувати світу, що український дизайн існує. Що він сучасний і неповторний. І якщо ще декілька років тому на нас дивились із підозрою, то зараз українські стенди в об’єктивах усіх світових ЗМІ», – зазначає засновник і керівник студії Sergey Makhno Architects Сергій Махно. 

Джерело: makhno

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK