Архідея

6 найпоширеніших міфів про збірні будинки Marles

Marles Ukraine
Причиною недовіри споживачів до збірних будинків є нестача об'єктивної інформації. Ми хочемо розповісти про технологією будівництва збірних будинків, яку пропонує компанія Marles Ukraine, і розвіяти міфи про них.
Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

Міф 1. Збірний будинок може згоріти за одну мить    

Пожежонебезпечними є практично всі будинки, і збірні – не виняток. Варто зазначити, що під час пожежі горять, перш за все, внутрішнє оздоблення і меблювання, які зовсім не залежать від того, про який вид будівлі йдеться. Вогнестійкість конструкцій, які використовуються в будинках Marles,  підтверджена європейськими сертифікатами для житлових приміщень. Завдяки застосуванню в конструкції наших будинків сучасних негорючих матеріалів (Fermacell, гіпсокартонні плити, мінеральна базальтова вата), протипожежна стійкість стін становить 60 хвилин відкритого полум'я, що не менше ніж для більшості інших технологій будівництва.

Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

Міф 2. Збірний будинок – недостатньо міцний і може бути легко зруйнований

У нас є європейський сертифікат, який підтверджує, що конструкції наших збірних будинків витримують землетруси магнітудою до 7 балів за шкалою Ріхтера. Вага нашого типового збірного будинку становить 60 тонн, до неї ще додається вага дахової черепиці та стяжки підлоги. Тобто назвати такий будинок легким і “картонним” не можна аж ніяк. Водночас це значно менше, ніж  вага будинків з цегли чи газобетонних блоків, що дозволяє розташовувати збірні будинки на ґрунтах з малою тримальною здатністю, наприклад, на схилах гір і берегах водойм. Відносна легкість конструкції збірного будинку дозволить істотно заощадити на типі фундаменту й глибині його закладання. 

Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

Міф 3. Збірний будинок має низьку енергоефективність

Збірні будинки мають такі показники теплоємності, які дозволяють використовувати дуже економну систему опалення інтегрованого типу. Як правило, всі проекти з використанням збірної технології, навіть ті, що мають великі площі скління, є досить енергоефективними. У деяких випадках вони мають набагато кращі показники енергозбереження, ніж цегляні або дерев'яні будівлі. Практика наочно показує, що збірні будинки споживають у 2-3 рази менше енергії на опалення, ніж аналогічні споруди з інших будівельних матеріалів.

Міф 4. У збірному будинку заведуться миші всередині стін

Наші збірні будинки виробляються на заводі і лише монтуються на будівельному майданчику з готових стінових панелей зі встановленими вікнами та дверима. Усі стіни – герметичні, вони не мають щілин для проникнення гризунів. За 50-річну історію нашого виробника будинків ніхто з клієнтів жодного разу не поскаржився на проникнення гризунів у внутрішні або зовнішні стіни.

Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

Міф 5. Вартість збірного будинку невиправдано висока 

Дійсно, значної економії (порівняно з іншими технологіями) на етапі будівництва не вдається досягти за рахунок використання якісної сировини: деревини, утеплювачів і гіпсоволокнистих стінових панелей. Додайте до цього так само якісні дерев'яні вікна та двері. Якість (як у сенсі довготривалості продукта так і його зовнішньої привабливості) завжди коштує трохи дорожче, ніж її відсутність. Водночас, якщо розглядати загальний цикл експлуатації будинку, а також вартість грошей у часі при довгостроковому будівництві, то збірні будинки виходять значно дешевшими за рахунок швидкості будівництва та енергоефективності будинків протягом довгих років.

Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

Міф 6. Збірні будинки занадто недовговічні

Marles займається будівництвом вже 50 років, і перші побудовані ними будинки досі прекрасно стоять і справно служать людям. Ми пропонуємо лише будинки для постійного, цілорічного проживання, а не літні дачі. Стандартна гарантія від Marles для будинків становить 30 років. Таку ж гарантію дають інші європейські виробники збірних будинків у Німеччині, Австрії й Скандинавії. На заводі взагалі впевнені, що їхні будинки можуть простояти і 100 років, тож у вашому домі зможуть пожити ще кілька поколінь ваших нащадків.

Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

Можуть бути ще й інші упередження і домисли, але якщо Вам цікаво більше дізнатися про ці збірні будинки фабричного виготовлення, то звертайтесь в компанію Marles Ukraine по телефону або через сайт Marles.ua.

Источник фото: Marles Ukraine

Источник фото: Marles Ukraine

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK