Архидея

Барвистий і практичний будинок, який отримав нагороду за оформлення

LLI Design
Англійська компанія LLI Design завершила повний редизайн та реконструкцію 7-поверхового таунхаусу в Хайгейт, зеленогої і бажаного району Лондона. Проект Highgate Hill отримав нагороду в категорії «Дизайн інтер'єру» United Kingdom Property Awards.

Источник: LLI Design

Власники хотіли створити нове середовище; їм сподобалася ідея мати сучасний будинок, однак вони були стурбовані тим, що сучасний дизайн може бути холодним і безособовим. Тому короткий виклад полягав в тому, щоб створити сучасний сімейний будинок, а не в суворому клінічному сенсі, а скоріше барвистий і практичний. 

Источник: LLI Design


Ключем до спільного успіху проекту було переосмислення динаміки всіх просторів і змінення існуючого плану поверхів. Крім того, у сім'ї була велика колекція старовинних плакатів подорожей, які вони хотіли показати навколо будинку.

Источник: LLI Design


Будинок складається з 7 поверхів, причому кожна кімната знаходиться на половинній частині поверху, з’єднаної з центральними сходами. В цілому кімнати здавалися відключеними один від одного без потоку або відносин між ними. Сходи і коридори були погано освітлені і були похмурими.

Источник: LLI Design

Конструкція оберталася навколо загальних приміщень. Студія принесла світло на сходи, додавши додаткові світлові люки на верхньому поверсі, а також додавши вікно від підлоги до стелі на майданчику третього поверху.

Источник: LLI Design

Було б логічно замінити існуючу сходи, тому студія скасувала існуючу структуру, оформила їх в сірому дубі і перероблених шпинделях, перила і ножових стовпах, щоб відповідати новим теплим сучасним естетичним запросам клієнтів.

Источник: LLI Design

Источник: LLI Design

.
Перший поверх
Конфігурація на першому поверсі була збережена, однак офіс був перепроектований в подвійну кімнату для гостей і в якості дослідження. Усі речі для домашнього офісу, такі як принтери і подача, містилися в індивідуальному шафі столярних виробів. В іншому випадку надмірний простір було перепроектувати таким чином, щоб розмістити на замовлення пристрій для зберігання взуття.

Источник: LLI Design


Існуюча кухня була розташована на другому поверсі, що було непрактичним, як серце будинку. Кухня була перенесена на перший поверх в задній частині майна, що мав доступ до тераси і саду через 2 пари французьких дверей в стіні з кладки. Дизайнери видалили стіну і французькі двері і збільшили відстань до 4 метрів. Повнорозмірні розсувні двері, встановлені в лакованих листяних рамах, були встановлені для створення легкої та повітряної кухні з прекрасним видом і прямим виходом на терасу і в сад.

Источник: LLI Design


Другий поверх

Другий поверх, на якому спочатку була розташована кухня, був переконфігурован з більшими сходами на вершині сходів, дуже щедрим підсобним приміщенням, тренажерним залом і сімейної телевізійної кімнатою.

Источник: LLI Design

У підсобному приміщенні були розміщені окремі столярні вироби для розміщення шафи, пральної машини і сушарки; які встановлювалися на висоту талії з промивальним кошиками, тому не потрібно було нахилятися, щоб змінити на прання. Високоякісні столярні вироби для приміщень, де білий матовий лак і вузли низького рівня були опівнічні синіми з білою композитної стільницею. Ці чисті лінії були встановлені проти стіни Cole & Son Fornasetti «Хмари».

Источник: LLI Design

У телевізійній кімнаті був встановлена настінна шафа з підсвічуванням на стінах з численними шафами і альковами для відображення предметів і аксесуарів.

Источник: LLI Design


Третій поверх
На третьому поверсі студія створила затишну, заспокійливу, офіційну вітальню. Вони видалили існуючі французькі вікна і підвішували балкон на терасі внизу і замінили їх стельовими вікнами від підлоги до стелі, встановленими в лакованих листяних рамах.

Источник: LLI Design

Источник: LLI Design

Источник: LLI Design

Источник: LLI Design

Источник: LLI Design

Источник: LLI Design

 

 

Наверх