Архідея

Модний і розкішний паризький інтер'єр з видом на Ейфелеву вежу

Stephane Olivier
Любов, романтика, Париж…  Саме таке враження справляє цей чудовий інтер'єр, створений відомим паризьким дизайнером Стефаном Олів'є (Stephane Olivier).

Stephane Olivier

Stephane Olivier


Цей гармонійний інтер'єр добре виконаний по кольорам, оздобленню, меблям, поєднанні різних епох і стилів Це візитна картка дизайнера Стефана Олів'є, який постійно прагне знайти золоту середину в єднанні минулого і сучасності, унікальних предметів меблів і домашнього декору. 

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Здається, цей інтер'єр створений для щасливих і заможних людей з хорошим смаком. Можливо, він елегантний, красивий і успішний банкір. Вона – романтичний і ніжний психолог. Їм близько 50. Їх почуття посилюються з роками, як хороше вино, і, отже, інтер'єр здається дуже міцним, з дизайнерськими меблями екстра-класу і розкішними предметами декору. Дзеркала, прикрашені золотими рамами, надають атмосфері гламурний шик.

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Романтичний дух створюється м'якими світлими відтінками і плавними формами в оздобленні. Це враження посилюється чудовим видом на Ейфелеву вежу, що відкривається з вікна. Невеликий балкон обставлений дизайнерськими меблями в стилі 19 століття з колекції самого Стефана Олів'є. 

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Ніжний букет чудово поєднується з холодним мармуром і теплим деревом. Дуже просто відчувати любов в цьому повітрі. Безліч квітів, кімнатних рослин, творів мистецтва, метеликів і просто красиві декоративні деталі явні риси романтичних інтер'єрів. 

Stephane Olivier

Stephane Olivier

І спальня звичайно, найромантичніше місце в квартирі. Ще одна деталь, яка заслуговує на особливу згадку, полягає в тому, що в цьому інтер'єрі ви можете помітити велику гармонію жіночого і чоловічого настрою: м'які і плавні лінії знаходяться поруч з чіткими і прямими формами, складні крісла відмінно виглядають в компанії масивних люстр і молдингів. 

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Розслаблюючий настрій зони відпочинку створюють елегантний і ніжний диван біля вікна і м'який килимок з шерсті монгольської овчини. А мармуровий стіл, поставлений на мармурову частину підлоги, привносить в композицію останній штрих ар-деко. Завдяки великим вікнам та відсутності міжкімнатних дверей, квартира наповнена легкістю і сонячним світлом.

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Немає сумнівів, що в домі панує атмосфера любові. Хазяї люблять запрошувати гостей до себе додому. Для цього є велика група меблів для сидіння в поєднанні з розкішним каміном, цікавими предметами декору, скульптурами Feliciano Bejar (Мексика) і гігантським дзеркалом в золотій рамі. Колони підкреслюють зону прийому і візуально відокремлюють її від їдальні разом з шовковисто-сірим килимом. 

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Один звичайний журнальний столик був залишений господарями на користь групи з трьох столів з чудесного опалового дерева. Вони були привезені з галереї Стефана Олів'є. Ще одна цікава деталь цієї зони крісло Platner з оригінальною основою і відповідним пуфиком. Кухня значно відрізняється від решти простору це домінує звірячому стилі лофт мотивами, чорний колір меблів і різких ліній.

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Все досить лаконічно, і здається, що готує тут частіше на кухні чоловік, а не жінка. Їдальня влаштована лаконічно, в абсолютно нейтральних тонах, але з використанням дуже дорогих оздоблювальних матеріалів. Бар, наприклад, зроблений з мармуру. Над ним висить робота Jordi Alcarasa. Навпаки столу стародавня китайська шафа з темними штрихами історії. 

Stephane Olivier

Stephane Olivier

Секрет стильності цієї квартири полягає в добре структурованому просторі, кольорах і фактурах. Вони створюють ідеальне тло для ексклюзивних розкішних предметів меблів, декору, оздоблювальних матеріалів і домашнього текстилю. Кожна деталь цього інтер'єру говорить про його преміальному рівні, дорожнечі, гармонії і любові.

Stephane Olivier

Stephane Olivier

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK