Архідея

Вікторія Якуша стала дизайнером року в Україні

Раді повідомити вам про результати ELLE Decoration International Design Awards Ukraine 2019, що були оголошені під час урочистої церемонії нагородження у Києві, 20 листопада.

Вікторія Якуша - українська архітекторка, інтер'єрна та предметна дизайнерка, творець колекції живого дизайну FAINA, авторка понад 60 приватних та публічних проектів, включно з простором YA VSESVIT, що ввійшов в п'ятірку кращих офісів світу за версією DEZEEN MAGAZINE, власниця мультидисциплінарної студії Yakusha Design з офісами в Києві та Брюсселі.

FAINA Design - колекція автентичного предметного дизайну: меблів, світла та декору, створеного Вікторією в 2014 році як мистецька рефлексія на події, що відбувалися в Україні.  В основі колекції натуральні матеріали: глина, льон, деревина та інші природні матеріали. З часу створення колекція була презентована на найбільш світових виставках в Парижі, Лондоні, Мілані, Хельсінкі та Стокгольмі. 

Вікторія Якуша - українська архітекторка, інтер'єрна та предметна дизайнерка, творець колекції живого дизайну FAINA, авторка понад 60 приватних та публічних проектів, включно з простором YA VSESVIT, що ввійшов в п'ятірку кращих офісів світу за версією DEZEEN MAGAZINE, власниця мультидисциплінарної студії Yakusha Design з офісами в Києві та Брюсселі.

 
FAINA Design - колекція автентичного предметного дизайну: меблів, світла та декору, створеного Вікторією в 2014 році як мистецька рефлексія на події, що відбувалися в Україні.  В основі колекції натуральні матеріали: глина, льон, деревина та інші природні матеріали. З часу створення колекція була презентована на найбільш світових виставках в Парижі, Лондоні, Мілані, Хельсінкі та Стокгольмі. 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK