Архідея

Дизайн-івент Hörmann Grill Party у німецькому стилі відбувся!

фото: Сергій Комаров
Дизайн-івент Hörmann Grill Party у німецькому стилі відбувся!

16 липня на території представництва Нörmann Україна в Борисполі відбувся цікавий захід для архітекторів та дизайнерів, який, не зважаючи на аномальну спеку і проблеми з трафіком ця подія викликала інтерес у досить великої аудиторії.

Hörmann – німецький бренд із понад 80-річною історією. В Україні Hörmann відомий багатьом забудовникам, але в першу чергу, як виробник воріт для приватного та промислового будівництва. Основною метою організаторів івента було познайомити провідних українських дизайнерів і архітекторів із вхідними та міжкімнатними дверима Hörmann.

Цікаві лекції

Цікаві лекції

Програма Hörmann Grill Party складалася із двох частин: пізнавальної та розважальної. Співробітники Нörmann Україна організували коротку презентацію продукції. Особливе захоплення серед гостей викликала експозиція зразків дверей у шоу-румі компанії: вишукані поверхні, стильні засклення, штангові ручки – рішення на будь-який смак стануть окрасої сучасної оселі. І до речі, не усі гроші світу.

Директор компанії Петро Проскура

Директор компанії Петро Проскура

Hörmann пропагує чесні відносини з клієнтом. Тому у Нörmann ціна на двері завжди включає вартість полотна,  коробки і фурнітури. Напр. зараз діє акція на міжкімнатні двері цього бренду, і за 10 000 грн. можна стати власником якісних дерев’яних дверей.

Та досить доречно

Та досить доречно

Окрема увага під час екскурсії шоурумом Нörmann була приділена таким характеристикам дверей, як теплоізоляція та захист від зламу, адже їх основні функції – зберігати тепло, захищати та прикрашати оселю. На івенті гостей пригощали традиційними німецькими стравами: сосисками, картопляним салатом, смачнющим пивом і шампанським.

Дизайнерка інтер'єрів Вікторія Лопатіна

Дизайнерка інтер'єрів Вікторія Лопатіна

Найбільш активним гостях було запропоновано взяти участь у інтелектуальному конкурсі і отримати брендовані подарунки. Хоча без подарнука не залищився жоден відвідувач: всі гості отримали фірмові сувеніри Нörmann.

Гостям було досить весело

Гостям було досить весело

І, звичайно, офіціанти були вдягнені у чудові баварські костюми.

Справжня Німеччіна в Україні

Справжня Німеччіна в Україні

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK