Архідея

Дизайн made in Ukraine, зображення високої якості та +30% продуктивності – KIVI презентували лінійку Smart-телевізорів 2022

фото: KIVI
Нові сучасні телевізори, що відповідають усім побажанням

Елегантний безрамковий дизайн нової лінійки Smart-телевізорів KIVI розроблений в Україні. Для високої якості зображення KIVI впровадили технології HDR, MEMC, Max Vivid та Super contrast control, а якісне звучання гарантує акустична система, розроблена в співпраці з JVC. Нова лінійка на 30% продуктивніша, ніж у середньому по ринку, завдяки операційній системі Android TV 11 і використанню нового чипсету. Модельний ряд охоплює телевізори діагоналлю від 24’’ до 65’’.

фото: KIVI

фото: KIVI

Сучасний дизайн нової продуктової лінійки українського виробника KIVI – результат роботи власного R&D центру й трьох дизайнбюро. Моделі Smart-телевізорів виконані в єдиній лаконічній концепції – з мінімальними боковими рамками та на елегантних металевих підставках. В безрамковому дизайні представлені моделі діагоналлю від 32’’ до 65’’.

фото: KIVI

фото: KIVI

KIVI використовує лише панелі найвищої якості, що мають роздільну здатність HD, FHD та UHD, та надає гарантію 3 роки на всі дисплеї. Щоб якість зображення, що виводиться на екран, відповідала всім сучасним вимогам і очікуванням користувача, KIVI впровадили у нову лінійку такі технології покращення зображення, як HDR, MEMC, Max Vivid та Super contrast control. Якісне звучання гарантує акустична система, розроблена спільно з JVCKenwood.

фото: KIVI

фото: KIVI

Смарт-телевізори 2022 року працюють під управлінням повнофункціональної ОС Android TV 11 з усіма її перевагами – 10 000+ додатків та відмінна сумісність з продуктами екосистеми Google. Це найновіша версія найпопулярнішої системи Smart TV – вона швидка, надійна, стабільна, зі зручним і зрозумілим інтерфейсом. Підтримка Chromecast дає можливість користувачеві транслювати контент зі смартфона на екран телевізора буквально за секунду. Google Assistant працює з розпізнаванням голосових команд українською мовою.

фото: KIVI

фото: KIVI

KIVI Smart TV – це не тільки пристрій для трансляції контенту, але й медіа-хаб KIVI Media. Завдяки йому ТВ-канали, тренування та ігри доступні користувачу відразу після розпакування телевізору – без додаткових скачувань і налаштувань.

фото: KIVI

фото: KIVI

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK