Архідея

Ортопедичні подушки для сну

Комфорт
Ортопедичні подушки для сну

Ортопедичні подушки для сну — це сертифіковані медичні вироби, які виконують особливу функцію. Вони зменшують напругу в м’язах спини та шиї, приносячи полегшення людям із захворюваннями хребта. Хочеться порадити кожному знайти ортопедичну подушку, яка допоможе подбати про комфорт і здоров’я шийного відділу хребта.

Ці переваги зумовлені формою подушок і відповідним ступенем твердості, яку забезпечує поліуретанова піна. Завдяки їй ортопедична подушка утримує голову й шию в природному, здоровому положенні. Достатньо лише одну ніч поспати на такій подушці, щоби зрозуміти, про що йде мова.

Комфорт

Комфорт

Асортимент сучасних магазинів

Продукція в сучасних онлайн і офлайн магазинах доступна в широкому діапазоні моделей і розмірів. Це дає можливість будь-кому обрати ідеальну подушку, яка ефективно знімає напругу з плечового пояса будь-якої ширини. Зверніть увагу, що справжня ортопедична подушка має відповідати певним стандартам. Ви можете збільшити позитивний вплив на ваш комфорт і здоров’я, обравши модель, створену для вашої улюбленої пози під час сну. Усе це робить сучасні ортопедичні подушки оптимальним рішенням для кращого самопочуття, коли ви прокидаєтесь, більшої легкості засинання й підвищеної якості сну.

Як працюють ортопедичні подушки для сну?

Реабілітаційні подушки для сну насамперед здійснюють коректувальну та оздоровчу дії:

  • Їхня відмінна форма і пружні матеріали дають можливість приймати найкраще положення для сну. У такий спосіб, вони коригують положення шийного відділу хребта, допомагаючи підтримувати його природну кривину, тобто шийний лордоз.
  • Вони повністю знімають напругу з м’язів після денного стресу й допомагають усунути небезпечну жорсткість м’язів шиї, плечей та спини.
  • Ортопедичні подушки також надають підтримку в процесі лікування деяких захворювань хребта. Вони допомагають зменшити скарги, спричинені дегенеративними змінами та посттравматичними станами шийного відділу.
  • У пропозиції сучасних виробників також є ортопедичні та багатоцільові подушки для вагітних жінок. Вони бувають навіть у вигляді валика, що підтримує голову, живіт і ноги. Такий виріб ефективно знімає напругу з поперекового відділу.

Як і з чого зроблені ортопедичні подушки?

Нині ортопедичні подушки виготовляються виключно з високоякісних матеріалів, а їхня конструкція адаптована для підтримки правильного положення хребта. Матеріали, що використовуються в їхньому виробництві — це поліуретанові піни з ефектом пам’яті. Крім того, бавовняні чохли збагачені екстрактом алоє вера й мають приємну на дотик обробку.

Ортопедичні подушки memory розрізняються за формою, що дає можливість підібрати ідеальну модель тим, хто любить спати в різних положеннях. Їхні різні опуклості допомагають сплячому прийняти зручне, ергономічне і здорове положення тіла.

Для ідеального сна

Для ідеального сна

Які ще переваги має реабілітаційна подушка для сну?

Крім коригувальних властивостей, реабілітаційна подушка також має низку інших переваг. По-перше, спеціальні канали в її пружній структурі полегшують вентиляцію подушки та запобігають перегріву тіла. Крім того, щільна поліуретанова піна й біоцидна апретура чохла перешкоджають росту бактерій і мікробів всередині подушки. По суті, вона гігієнічніша та безпечніша для алергіків і підходить для багаторічного використання.

Відчуйте комфорт і полегшення, надані ортопедичною подушкою для сну

Вдало підібрана реабілітаційна подушка для сну є гарантією комфорту й захисту вашого хребта. Обираючи правильну модель подушки, ви дбаєте про своє здоров’я, якість сну й повсякденне самопочуття. Знайдіть подушку, адаптовану до вашої улюбленої позиції сну.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK