Архідея

Реклама П'ять практичних порад щодо облаштування ванної кімнати

фото: RAVAK
Як облаштувати ванну кімнату - п'ять практичних порад

Розбираємо, як правильно організувати простір ванної кімнати — щоб він виглядав стильно та допомагав покращити якість життя.

1. Візуальна гармонія

Надмірна різноманітність декору, надто активний колір стін, стилістично різні одиниці меблів можуть підсвідомо дратувати та втомлювати. Самостійно спланувати простір ванної буває вкрай важко, адже до уваги треба брати дуже багато нюансів. Розуміючи цю проблему споживачів, чеський виробник з 30-річним досвідом RAVAK розробив кілька концептуальних і комплексних рішень, де кожна одиниця сантехніки та аксесуарів гармонійно поєднуються. Це дозволяє вам зберегти свій час та легко облаштувати інтер’єр ванної за європейськими стандартами.

Звичайно, кожна концепція заслуговує окремої розповіді, проте для швидкого ознайомлення дозвольте закцентувати вашу увагу на ключових характеристиках. Отже:

  • Концепція CHROME — це найбільша колекція сантехніки на українському ринку! До її складу входять понад 250 виробів усіх можливих форм і розмірів. Для усіх виробів характерна форма овалу, що об’єднує їх в концептуальний набір.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

  • Концепція 10° — сантехніка, яка йде вам назустріч, адже усі елементи колекції дизайнери повернули або нахилили на 10 градусів. За задумом розробників — провідної чеської студії DESIGN NOSAL, це робить користування виробами ще більш практичним та приємним.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

  • Концепція СLASSIC — найкращий вибір, якщо вам до душі більш традиційні рішення. Для цієї концепції характерні надійні прямокутні форми, а також широкий колірний вибір меблів для ванних кімнат.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

  • Концепції AVOCADO та BeHAPPY ІІ — створені для невеликих просторів! В основі — унікальна за формою ванна та умивальник, який розміщується над ванною в області ніг. Це дозволяє отримати повноцінне місце для миття рук без жодного обмеження мийного простору у ванні!

фото: RAVAK

фото: RAVAK

  • Концепції FORMY 01 та FORMY 02 — чи не найелегантніші з усього асортиментного ряду! В них домінує чіткість ліній та симетрія. Зручно, що в обох концепціях є можливість індивідуального завершення оздоблення ванни відповідно до загальної стилістики кімнати.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

  • Концепція ROSA — практична і позачасова колекція, в основі якої асиметрична ванна.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

2. Оптимізоване зберігання

Зазвичай ванна кімната — один з найменших просторів в оселі, а наповнити її завжди є чим. Численні полички з косметикою, рушниками та різними дрібницями стають синонімами хаосу, через що простір візуально стискається і ванна виглядає меншою, ніж є насправді. Втім, у питанні оптимальної кількості відкритих і закритих поверхонь — ми за розумний баланс, що в першу чергу вибудовується відповідно до ваших звичок та габаритів кімнати. Системи зберігання мають бути зручними, легко доступними, вміщати все необхідне, а також естетично виглядати та не вимагати багато часу на прибирання. Одним з практичних рішень можуть стати підвісні шафки й умивальники RAVAK — вони передбачають місце для необхідних речей на умивальнику і достатній простір в шафках. Їх форма і спеціальна ретельна обробка AMT (AntiMoistureTreatment) сприяють тривалому терміну служби — вони не бояться вологи, а відсутність ручок робить догляд за меблями легким і швидким. 

фото: RAVAK

фото: RAVAK

3. Підвісна сантехніка

Чому підвісна сантехніка зручніше підлогової? Все просто! Завдяки фіксації чаші на стіні, миття підлоги навколо унітазу або біде перестане нагадувати акробатичний перфоманс. До того ж підвісні конструкції додають приміщенню відчуття повітряності та легкості, вони ніби створюють ілюзію простору. Особливо цінують це власники мініатюрних санвузлів. Одним із варіантів, що можемо порекомендувати, є WC Classic RimOff. Цей підвісний унітаз гігієнічніший за будь-який інший, адже має унікальну особливість — він не має внутрішнього обідка, а це усуває ризик накопичення бруду. До речі, й агресивних засобів для санітарної обробки такого унітазу потрібно набагато менше. Це часто суттєвий плюс для алергіків. 

фото: RAVAK

фото: RAVAK

4. Штори для ванн

Штори та двері для ванн — сучасна альтернатива тканинним шторкам. Вони виготовлені із загартованого скла або пластику та мають міцне кріплення, тож прослужать значно довше, та й, будемо реалістами, виглядають естетичніше. Тим паче, що вибір варіантів чималий: прозорі, матові чи з фактурою. Серед асортименту ви знайдете статичні й розсувні моделі та ті, які складаються. Зручно, що можливо замовити навіть індивідуальну комбінацію штори для ванни при нестандартному плануванні простору. Ще один важливий момент: RAVAK покриває свої скляні поверхні спеціальним інноваційним покриттям AntiCalc, що запобігає утворенню на них водного каменю та забезпечує простоту догляду за ними.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

5. Вишукані деталі

Адаптуйте простір під себе, щоб саме вам було приємно в ньому знаходитися. На допомогу вам прийдуть продумане освітлення, зручні настінні гачки, тримачі для рушників, дзеркала та все, що підвищує ваш персональний комфорт. Зверніть увагу також на аксесуари, що можуть виконати роль яскравих та оригінальних акцентів, зокрема, нещодавно RAVAK розробив цілу серію виробів у трендовому чорному кольорі — полиці, змішувачі, дозатори та навіть душову кабіну з чорним профілем.

фото: RAVAK

фото: RAVAK

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам перетворити вашу ванну на місце, де приємно проводити час та повертатися в ресурс.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK