Архідея

10 кухонних гаджетів, які замінить звичайний ніж

Реклама пропонує всілякі овочерізки, гільйотини для хліба та виймачи серцевин. Але, якщо бути чесними, то всі ці гаджети може замінити звичайний ніж, та й місця він займає набагато менше.

1. Яблукорізка
Звичайно ж, яблукорізка впорається зі своїм завданням «на п'ять», але щоб розрізати фрукт звичайним ножем і вийняти з нього серцевину, також знадобиться всього кілька хвилин.

2. Виймач серцевини
На перший погляд цей гаджет може виявитися корисним, але навряд чи його варто діставати, якщо для салату необхідно почистити всього пару штук болгарського перцю.


3. Полуницерізка
Будемо чесними: для чого можна використовувати гаджет для нарізки полуниці? Хіба що для прикраси святкового торта. А коли в останній раз власноруч спечений торт стояв у вас на столі?


4. Гаджет для авокадо

Реклама обіцяє нарізати авокадо «безпечно і ефективно». Якщо з першим можна не погодитися, то на рахунок ефективності можна засумніватися. Та й авокадо трапляються різних розмірів.


5. Розсікач сосисок
«Собачка», яка ріже сосиски на шматочки – це гаджет більше схожий на дитячу іграшку, але на магазинних полицях він стоїть поруч з товарами з позначкою «Найнеобхідніше на кухні».


6. Пристрій для нарізання виноградин
Ще один наочний приклад із серії «непотрібних кухонних гаджетів». Якщо бути чесним, то ніж і справді не розріже з великою швидкістю стільки виноградин, але виникає питання: а навіщо?


7. Томаторізка
Пристрій для нарізки томатів слайсами – це добре, але наточений ніж набагато швидше впорається з поставленим завданням.


8. Гільйотина для булочок
Творці цього пристосування для рівного розрізання булочок, напевно, начиталися книжок про середньовічних стратах. Це ж справжня гільйотина для бубликів.

9. Очисник від шкірки
Пристрій для очищення яблучної шкірки – громіздка конструкція, що займає чимало місця на кухні, та й її установка відніме набагато більше часу, ніж очищення шкірки яблука звичайним ножем.

10. Бананорізка
Поки одні будуть примірявся з цією штукою до банану, інші дуже швидко наріжуть його ножем, навіть не гострим.

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK