Архідея

Український дизайн від Сергія Махно отримав нідерландську прописку

makhno
Команда Sergey Makhno Architects повернулася з масштабної події в сфері дизайну Dutch Design Week 2018. За результатами тижневої виставки весь предметний дизайн студії, котрий був представлений, відібрали для подальшого експонування в провідних салонах та бюро Нідерландів.

Джерело: makhno

Ідею крісла-cхованки Botan для закоханих у книжки прийшлась до вподоби PUUR Design & Interieur. Також голандський шоурум поповнився плиткою Tetrapod – переможцем Red Dot Design Award. 

Джерело: makhno

Світильники Travellers продовжили свою подорож в Betul Canbaz – дизайн-студії з багаторічним досвідом у сфері мистецтва. 

Джерело: makhno

Керамічні тарілки та вази забрали у шоурум Piet Hein Eek. Бренд цієї студії заробив собі добре ім’я не лише в Європі, а й в усьому світі. Предметні дизайнери Betul CanbazPiet Hein Eek   – переможці багатьох міжнародних конкурсів і є одними з головних натхненників для Sergey Makhno Architects.

Джерело: makhno

Джерело: makhno

«Після минулорічного виставкового сезону ми розширили свою базу партнерів, отримали кілька достатньо великих замовлень. Але цього року ми повернулися з Dutch Design Week без своїх меблів та кераміки. Усе розібрали просто зі стенду. Наша стратегія показати український дизайн всьому світу працює. Я пишаюся нашою роботою і своєю командою, завдяки якій це стало можливим», – каже Сергій Махно, засновник студії Sergey Makhno Architects.  

Джерело: makhno

Dutch Design Week – це найбільша подія сфери дизайну у Північній Європі, котра збирає більше 2 тисяч дизайнерів і 300 тисяч відвідувачів із усього світу. Проходила 20-28 жовтня у Ейндховені. На виставці роботи українських студій були представлені на спільному українському стенді, котрий об’єднала тема модернізму.

Джерело: makhno

Botan задумувався лампою, але трансформувався в «схованку» для диваків і книжкозалежних. Звуко-зоро ізоляція в положенні сидячи, лежачи, малюючи, уві сні. 

Джерело: makhno


Колись ми будемо жити зовсім в іншому світі. «Війна» і «телефон» стануть архаїзмами. Особистий простір більше ніхто не захищатиме, снідатимуть годинами. Цей світ збудують диваки, які не приймають світ сьогоднішній. Саме для них і був створений Botan. Він захищатиме кожну мрію від втручання зовнішнього світу, доки вона не стане планом. 

Джерело: makhno

Джерело: makhno

Сет керамічних ваз і світильників Travellers подорожував роками і вбирав найдрібніші деталі націй, культур, палітр із найвіддаленіших куточків нашої планети, щоб потім розповідати історії, відомі тільки їм. Усі – зроблені вручну, однією людиною для іншої. На власному виробництві студії, в єдиному екземплярі. 

Джерело: makhno

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK