Архідея

Bluebellgray– незвичайні квіткові акварелі в інтер’єрі

Bluebellgray
Шотландська художниця Фі Дуглас (Fi Douglas) все своє життя пов'язує з фарбами. Ця тяга до мистецтва визначила її життєвий шлях, а талант, даний їй Богом, зробив акварель сенсом її життя.

Джерело: Bluebellgray


Bluebellgray, як і багато брендів сучасності починається з людини, його ідей та втілень їх у життя. Якихось 5 років тому випускниця школи мистецтв в Глазго і уявити собі не могла, що її роботи стануть основою колекцій домашнього текстилю.

Джерело: Bluebellgray

Акварель як ніщо передає легкість і прозорість. З'єднуючись з водою і фарбами різних кольорових гам, вони дарують світу настрій і насолоду.

Джерело: Bluebellgray

Втілюючи через свої малюнки мрії, Фі вирішила популяризувати їх незвичайним шляхом. Тепер кожна її робота представлена на подушках, постільній білизні, килимах, посуді і дрібних аксесуарах.

Джерело: Bluebellgray

Розбиті на колекції, всі предмети від Bluebellgray представлені в найбільших торговельних мережах, а представники компанії працюють більш ніж в 30 країнах світу. З таким текстилем в будинку літо - цілий рік!

Джерело: Bluebellgray

Свої колекції авторка Bluebellgray відносить до еклектики. Люди, які вибирають ці домашні шедеври для своєї обителі завжди індивідуальні і унікальні.

Джерело: Bluebellgray

Вони не люблять ширвжиток. За цей короткий час Bluebellgray зібрав цілу армію своїх шанувальників, які наповнюють своє життя яскравими речами, просоченими енергією сонця, неба і пензлями художниці.

Джерело: Bluebellgray

Використовуючи високоякісні технології нанесення малюнка, Bluebellgray гарантує своїм покупцям відмінну якість на довгий час:
• Виробництво починається з малюнка, адже саме він покладе початок цілій лінійці предметів: декоративним подушкам, гардин і фіранок, комплектів постільної білизни, оббивці, килимах, картинам і навіть керамічному посуді

Джерело: Bluebellgray


• Найостанніші технології передачі малюнка на тканині дозволяють прати, прасувати і чистити всі предмети без всяких проблем. Фарби залишаються такими ж чіткими і яскравими протягом довгого часу.

Джерело: Bluebellgray


• Bluebellgray використовує тільки натуральні тканини. Це бавовна, льон, вовна//

Джерело: Bluebellgray


• Англійська бренд працює над якістю, а нанесений логотип гарантує його на 100%.

Джерело: Bluebellgray


Неможливо повірити, що акварель може так виглядати на килимах. Це такий яскравий акцент в інтер'єрі, що складно уявити альтернативний варіант, особливо в поєднанні з іншими предметами. Bluebellgray довго зважувалися на принти своїх колекцій на килимах. Дуже ретельно вибиралися виробники, фарби і матеріал. Вибір зупинили на голландській компанії Brink & Campman, яка запропонувала кращу якість 100% новозеландської вовни, а головне чітке і якісне нанесення малюнка.

Джерело: Bluebellgray

«Ми вважаємо, що B & C стала першовідкривачем якісної технології нанесення принта на килими. Це було непросто, тому що не було чіткої технології, її довелося створювати, підбираючи і матеріали і фарби»- визнала Фі Дуглас.

Джерело: Bluebellgray


Спільна робота двох брендів дала свої плоди і буквально підірвала світ дизайну декором і якістю. Адже килим виглядав фактично як витканий вручну. Це стало справжнім щастям для команди Bluebellgray, адже вони прагнули кожен предмет піднести як художній твір!

Джерело: Bluebellgray

Посуд від Bluebellgray - Bluebellgray - це ручна робота, екологічно чистий матеріал і затишок, який вона створює за столом. Також, як і текстиль, кераміка від Bluebellgray несе в кожну оселю радість і щастя. Чудовим доповненням до колекцій від Bluebellgray стали предмети посуду, які відрізняє також високу якість і оригінальний дизайн. Всі ті ж акварелі, ті ж полюбилися квіти від англійської художниці точнісінько перенеслися на чашки, тарілки, блюда, глечики та інший посуд.

Джерело: Bluebellgray

Крім основних колекцій улюблених елементів декору, Bluebellgray дарує своїм покупцям предмети меблів, оббиті колекційними тканинами, завіси, картини. Нам здається, що на цьому ця талановита художниця не зупиниться. Попереду нас чекають нові дизайни і нові предмети від Bluebellgray. А значить попереду радість та щастя, від зіткнення з талантом.

Джерело: Bluebellgray


 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK