Архідея

Квіткова анатомія в художніх творіннях двох художниць

Квіткові анатомічні вишивки від InherentlyRandom та живопис Trisha Thompson Adams красиво поєднують життя і смерть в своїх яскравих творіннях, огорнутих квітами.

Дві художниці InerentlyRandom та Trisha Thompson Adams об'єднують черепа і кістки з сплесками вишитих квітів, вбудованих в грудні клітки і очниці. 

InerentlyRandom заявляє на своїй на сторінці Etsy: «Я роблю все, що мені говорить моя думка». Можливо тому, її вишивки не традиційні або ті, до котрих ми звикли, дивлячись на творіння своїх бабусь.

Незалежно від того, чи це є черепи тварин з стрічковими квітами, людські черепи з квітами замість очей або грудних клітинах, що розриваються квітковими букетами, еклектичні вишивки, які художниця пропонує, обов'язково зроблять цікаву зустріч з друзями на вечері. Так вважає InerentlyRandom.

Вишивки InerentlyRandom були частково натхненні художницею ТрішеюТомпсон Адамс, яка створила картини зі схожими малюнками і мотивами.

Ця художниця живе з чоловіком і двома кішками в лісистому бунгало в Оклахома-Сіті. Вона з дитинства малювала квітки, бігаючи босоніж і дивлячись на зірки.

«Мене надихають речі, повні життя і повні смерті, – говорить вона на своїй сторінці. – Мої картини зосереджені на гармонії між людьми і тваринами, втіленими самою природою. Багато фігур відображають флору з анатомією, а також інші земні і небесні елементи. 

Я постійно вивчаю глибини життя, смерті і відродження. Мої роботи пофарбовані в жіночу і делікатну природу, пом'якшуючи анатомічне / медичне мистецтво».

Художниця вважає, що кожний штрих олівця чи мазок краски приносять з собою нову глибину, життя і помилки, що призводять до нового творіння, у якого так багато енергії: «Саме з цієї причини я люблю малювати так багато».

Тріша Томпсон Адамс почала малювати шматки анатомії десь за 20 років тому. Завдяки тому, що вона була закохана у квітучу оклахомську землю і в те, як виглядає внутрішня частина нашого тіла, художниця малює квіткові анатомічні твори.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK