Архідея

Реклама Топ 6 способів оригінального декорування стін

Топ 6 способів оригінального декорування стін
У більшості з нас ремонт асоціюється з брудом, шумом та купою нервів.

Однак, якщо не зважати на чорнові роботи, а присвятити себе тільки дизайну інтер'єру, то можна отримати від цього процесу величезне задоволення.

Недарма дизайнерів називають художниками, адже вони справді створюють шедеври. Іноді дивишся на такі шедеври і не можеш зрозуміти, як ви самі раніше до такого не додумались.

Як красиво декорувати стіни в домі?

“Все геніальне – просто” і це істина. Простий дизайн, який зроблений зі смаком, завжди виглядає стильно і модно на відміну від ідеї, яка поєднує в собі все та одразу. Наприклад, досить стильно виглядають вітрини магазинів, реклами на білбордах чи офіційні сторінки онлайн казино України, в яких немає надлишку розкоші, а акцент зроблений на якусь конкретну деталь. Сьогодні цією деталлю у нашій з вами дискусії будуть стіни у вашому домі.

Отже, пропонуємо до вашої уваги 6 простих та недорогих способів декорування стін у будинку:

  1. Декорування стін за допомогою прописів. Він ідеально підходить для бібліотек чи робочих кабінетів у будинку. Дуже гармонійно дивитиметься чорний шрифт на ідеально білому тлі. При цьому не забувайте, що більше трьох кольорів в інтер'єрі поєднувати не варто.

  2. Якщо ви вирішили пофарбувати стіни валиком, вам знадобляться роликові візерунки, які користуються великою популярністю у дизайнерів. По-перше, для таких малюнків вам не потрібно нічого робити вручну, як у попередньому пункті. По-друге, велика різноманітність кольорів та візерунків точно зробить вашу кімнату унікальною. І, по-третє, для таких малюнків вам не потрібно докладати жодних додаткових зусиль: ви просто фарбуєте стіни валиком, і він сам наносить малюнок на стіну.

  3. Велику порожню стіну можна прикрасити картиною, яку легко зробити з підручних матеріалів своїми руками. 

  4. Однотонну стіну красиво та зі смаком декорувати допоможе звичайна ізолента або кольорові клейові стрічки. Для цього достатньо з ізоленти придумати візерунок та наносити його симетрично на стіну (хрестики, ромбики, хвилі тощо). Малюнок можна вигадати самостійно або підглянути ідеї в інтернеті.

  5. Звичайні цвяхи та міцні нитки стануть у нагоді вам, якщо ви захочете прикрасити стіну унікальним сімейним деревом фотографій. Для цього потрібно лише продумати грамотну та правильну розмітку та забити цвяхи. Далі між цвяхами натягнути нитки і причепити фото.

  6. Акварельні малюнки на стінах створюються дуже просто і виглядають захоплююче. Для початку потрібно нанести на стіну основу. Після того, як базова фарба висохне, візьміть фарби іншого кольору, розведіть їх водою і сміливо створюйте свої шедеври. 

Якщо ви вагаєтесь, що у вас нічого не вийде, то переконайте себе, що тут не потрібні ідеальні лінії та досконалість, адже нам потрібний максимально природний ефект.

Оздоблення стін за допомогою ламінату

Досить оригінальним способом декорування стін у будинку є використання для цього ламінату. Таке оздоблення виглядає дуже красиво та стильно. Крім цього, для встановлення ламінату на стіні не потрібно звертатися за допомогою до кваліфікованого майстра. Все можна зробити своїми руками. Ось ще кілька переваг ламінату на стіні:

  • дане покриття є гіпоалергенним;

  • має високу зносостійкість;

  • серед широкого різноманіття кольорів та фактур підібрати те, що потрібно зможе кожен;

  • допомагає приховати дефекти та нерівності на стіні;

  • для очищення та догляду можна використовувати стандартні засоби догляду.

А найголовніше те, що ламінат має чудові антистатичні характеристики, завдяки яким він практично не притягує пил та бруд. 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK