Архідея

Квартира у Польщі: текстури лофта і жовтий колір для затишного життя

Loftstudio
Яскраві візерунки і жовтий – типові кольори сучасної еклектики, але в індивідуальній манері – елегантні і стримані. Стиль оформлення цієї квартири у Польщі проникнутий дизайном до найдрібніших деталей.

Джерело: Loftstudio

Дизайнери польського архітектурного бюро Loftstudio створюють елегантні, красиві і незвичайні інтер'єри. Вони придумали простий, але елегантний стиль, який вже охарактеризували як «розкішний», головну роль в якому відіграють якісні матеріали та раціональне планування. 

Джерело: Loftstudio

Джерело: Loftstudio

У чому ж секрет успіху їхніх інтер’єрів? Формула додання простим, навіть мінімалістичним інтер'єрам Loftstudio сучасного, навіть авангардного вигляду досить цікава. Так, дизайнери поєднують елементи лофта і модні модерні предмети. 

Читайте також: Динамичный красочный лофт современного коллекционера искусств

Джерело: Loftstudio

Джерело: Loftstudio


В оформленні використовують нейтральну палітру: сірий, слонова кістка, білий, складні відтінки строкатих текстур і жовтий колір. Здається, що в її інтер'єрах немає текстилю. Однак це не так, просто оббивні тканини одного кольору, але різних текстур і відтінків, а замість штор на вікнах – жалюзі. 

Джерело: Loftstudio


Loftstudio застосовує шкіру і бавовну, полотно і жаккард, прагнучі до багатства поєднань. У кімнатах білі меблі, що не контрастують з білими стінами, або сірий диван, що виділяється на тлі стін. Дизайнери вважають, що достатньо всього лише два кольори, щоб створити затишне житло. 

Джерело: Loftstudio

Джерело: Loftstudio

І вже потім вводять третій колір – жовтий у всіляких відтінках. Вони дуже любить його численні відтінки, які і доповнюють, і акцентують сіро-білу гаму. До речі, про акценти Loftstudio можуть говорити годинами, адже так деколи складно визначитися з акцентним центром кімнати. 

Читайте також: Утонченный лофт в цветах патины и шалфея

Джерело: Loftstudio

Джерело: Loftstudio


На думку дизайнерів, це повинен бути якийсь один предмет – наприклад, незвичайний стілець, вази з високою травою, неабияке крісло з хутряним покривалом, або цегляну стіну і строкате панно з візерунками в стилі лофта. 

Джерело: Loftstudio

Джерело: Loftstudio

Ключ до успіху красивого інтер'єру дизайнери бачать в мінімалістичному стилі в поєднанні з елементами лофта, але теплому і затишному, посиленому тонкими контрастами. Для цього вони використовують «потужний інструмент» – картини на стінах, дзеркала та освітлення. 

Джерело: Loftstudio

Джерело: Loftstudio

Світло, на їх думку, здатне змінити візуальне сприйняття навіть самого нехитрого простору. Такими вони бачили і цей нескладний інтер'єр у у невеликому польському місті. Так дизайнери домагаються враження елегантної стриманості.

Читайте також: Склад, преобразованный в жилой лофт

Джерело: Loftstudio


Фото: Archigrafia

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK