Архідея

Крихітна італійська квартира з відтінком вінтажного шарму

Mattia Akila
Після повної реконструкції, ця невелика італійська квартира придбала безперечну сучасну елегантність з відтінком вінтажного шарму.

Mattia Akila

Mattia Akila

Архітектори студії Fulssocreativo з'єднали основні житлові зони всередині: кухню і вітальню, забезпечивши достатню кількість світла і вільного простору, а завдяки гладким, ніжним структурам і кольорам елегантних і функціональних меблів створена по-справжньому приваблива сучасна оселя.

Mattia Akila

Mattia Akila

Еклектичний дизайн інтер'єру квартири поєднує в собі новітню моду з сучасними меблями і елементами дизайну з делікатними вінтажними доповненнями (недавно оббиті стільці 1960-х років, період, коли виникла оригінальна конструкція квартири), яскравими відтінками і тональністю зі свіжими зеленими елементами і теплом. 

Mattia Akila

Mattia Akila


Цей принцип подвійності також відображений в асортименті матеріалів - красива органічна присутність дерев'яних підлог доповнюється інноваційними матеріалами (особливо в кухонній зоні), які функціональні і прості в догляді.

Mattia Akila

Mattia Akila

Кухня випромінює сучасний мінімалізм і шарм, але прилегла їдальня з її грайливим світлом і деталями обстановки (звичайно, з духом вінтажних 60-х), додає індивідуальність і шарм.

Mattia Akila

Mattia Akila

Mattia Akila

Mattia Akila

Синтез сучасності і старовини - одне з найпопулярніших напрямків дизайнерської думки на сьогодні. Вінтажним духом просякнута вся обробка, що органічно поєднується з меблями. Матеріали меблів і їх обробка захоплюють – кожна деталь повинна гармонійно доповнювати іншу, створюючи стильний незвичайний дизайн. 

Mattia Akila

Mattia Akila

Відомі італійські бренди з виготовлення меблів додають стиль і якість дизайну: 
•    Moroso і Mutina;
•    для світлових рішень Fabbian і Domino Cucine; 
•    для обробки Kerakoll Designhaus.

Mattia Akila

Mattia Akila

Сайт компанії https://www.flussocreativo.it/

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK